ALTEN Karriärföretag 2023 - för fjärde året i rad - ALTEN Sweden

ALTEN är Karriärföretag 2023

ALTEN Karriärföretag 2023

ALTEN har blivit utnämnt till Karriärföretag 2023 — för fjärde året i rad. Vi är glada att kunna konstatera att vårt employer branding-arbete fortsätter att uppmärksammas, med grund i våra karriärmöjligheter och företagskultur.

Karriärföretagen är en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter både för nyexaminerade studenter och för unga arbetstagare som redan har jobbat i några år. Syftet med att Karriärföretagen är att förenkla för Sveriges studenter och young professionals att hitta sin nästa arbetsgivare och belöna ett framgångsrikt employer branding-arbete.

 

”ALTEN är en arbetsgivare med höga ambitioner där medarbetarna inspirerar varandra. Med stor satsning på sitt employer brand skapar de en arbetsplats där alla kan växa tillsammans. Deras företagskultur och karriärmöjligheter är utöver det vanliga. Man blir både imponerad och inspirerad av deras sätt att jobba med medarbetarnas trivsel.

 

Vägen till att bli ett karriärföretag

Samtliga organisationer och företag i Sverige har möjlighet att bli ett Karriärföretag 2023. Initialt behöver kandidaten nå upp till ett antal grundkriterier. För att slutligen få Karriärföretag-emblemet måste de som kvalificerar sig även genomgå samtliga steg i Karriärföretagens urvalsprocess. Urvalsprocessen syftar till att säkerställa att ett högkvalitativt employer branding-arbete bedrivs, samt att arbetsgivaren uppfyller de krav som krävs för att vara en attraktiv arbetsgivare.

 

Om urvalsprocessen

Samtliga organisationer granskas av Karriärföretagens expertpanel som består av specialister inom HR, webb, karriärrådgivning, sociala medier & marknadsföring. Expertpanelen betygsätter:

  • Organisationens karriärsidor: information, kvalitet och dynamik
  • Närvaron och kvaliteten i sociala och andra digitala medier
  • Aktiviteterna gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
  • Attraktiviteten som arbetsgivare i externa mätningar

 


 

Vill du spana in vilka öppna tjänster vi har just nu?

Här hittar du våra lediga uppdrag!