Jobba på ALTEN - ALTEN Sweden

Jobba på ALTEN

Välkommen till ALTEN, ledande inom Engineering & IT Services

ALTEN samlar över 57 000 medarbetare fördelade på: konsulter, som utgör 88% av vår personalstyrka, konsultchefer och supportfunktioner (personal, rekrytering, finans, jurudik, inköp, kommunikation, etc.).

Vår koncern är verksam i fler än 30 länder och stöder våra kunders utvecklingsstrategier inom områdena innovation, FoU och mjukvaruutveckling.

Är du redo att anta utmaningar och bli en del av ett motiverande team?Upptäck ALTEN-äventyret, mer än bara ett jobb!

Din Profil

ALTEN erbjuder dig att delta i de mest innovativa projekten i en miljö som lämpar sig för personlig och professionell utveckling.

Våra talanger

Möt Omar, Processingenjör

Hör mer om Nehal, Mjukvaruutvecklare

ALTEN stöttar dig i varje steg av din karriär

Din onboarding process


Direkt när du börjat hos oss kommer du att delta i en omfattande introduktion som samordnas av organisationen och leds av din chef. Du kommer också att träffa andra medarbetare och börja bygga upp ditt professionella nätverk under våra introduktionssessioner som leds av vår CEO.

Kompetensutveckling


Som anställd på ALTEN är karriärutveckling en central del av vår vardag. Vår interna utbildningsorganisation erbjuder utveckling genom högkvalitativ utbildning som kan hjälpa dig att utveckla din kompetens i din valda riktning.

Your development opportunities


Din chef kommer att planera in regelbundna uppföljningsmöten för att se till att ditt uppdrag löper smidigt. Ett årligt karriärsamtal anordnas också för att komma överens om dina mål, utarbeta en utvecklingsplan och en utbildningsplan.

Utforska den internationella upplevelsen!


Letar du efter en spännande utmaning? ALTEN erbjuder fantastiska internationella karriärmöjligheter för engagerade talanger och experter.

Om du vill delta i de mest innovativa tekniska projekten, utveckla dina färdigheter och upptäcka nya, mångkulturella miljöer – då är ALTEN det självklara valet!

Är du intresserad av att börja hos oss?