Konsult - ALTEN Sweden

På ALTEN är vi övertygade om att våra medarbetares expertis utvecklar morgondagens värld idag. Bli en del av de oändliga möjligheterna

Vi anser att innovation endast är meningsfull om den har en positiv inverkan över tid och på människor. Det är därför vi är med och stöttar dig, ger dig ansvar och ger dig möjlighet att alltid ligga steget före – så att du har alla förutsättningar att hjälpa våra kunder och partners i deras tekniska och hållbara omvandling.

1400

medarbetare

87%

andel konsulter

154

kunder

3

affärsområden

6

branscher

Våra experter har ordet

”Det bästa med ALTEN är att jag får möjlighet att jobba i en internationell miljö.”

Omar – Process Engineer

”Det som skiljer oss från våra konkurrenter är att vi på ALTEN har en väldigt bra gemenskap med många aktiviteter som skapar sammanhållning, även om vi är ute på olika uppdrag.”

Clara – Software Developer

”Att vara konsult på ALTEN innebär att man har variation när det gäller uppdrag. När jag började här fick jag sex-sju olika uppdrag att välja mellan, vilket jag tycker är fantastiskt.”

Henri – Team Leader IT

ALTEN stöttar dig i varje steg av din karriär

Din onboarding process

Direkt när du börjat hos oss kommer du att delta i en omfattande introduktion som samordnas av organisationen och leds av din chef. Du kommer också att träffa andra medarbetare och börja bygga upp ditt professionella nätverk under våra introduktionssessioner som leds av vår CEO.

Kompetensutveckling

Som anställd på ALTEN är karriärutveckling en central del av vår vardag. Vår interna utbildningsorganisation erbjuder utveckling genom högkvalitativ utbildning som kan hjälpa dig att utveckla din kompetens i din valda riktning.

Dina utvecklingsmöjligheter

Din chef kommer att planera in regelbundna uppföljningsmöten för att se till att ditt uppdrag löper smidigt. Ett årligt karriärsamtal anordnas också för att komma överens om dina mål, utarbeta en utvecklingsplan och en utbildningsplan.

Utforska den internationella upplevelsen!

Letar du efter en spännande utmaning? ALTEN erbjuder fantastiska internationella karriärmöjligheter för engagerade talanger och experter. Om du vill delta i de mest innovativa tekniska projekten, utveckla dina färdigheter och upptäcka nya, mångkulturella miljöer – då är ALTEN det självklara valet! Våra medarbetare driver och genomför omfattande projekt för ansedda kunder världen över. Den internationella verksamheten står idag för mer än 60% av koncernens totala verksamhet och växer stadigt.

att vara konsult på ALTEN

Är du intresserad av att börja hos oss?