Konsultchef - ALTEN Sweden

Konsultchef, du är framtidens ledare! Vi ger dig oändliga möjligheter.

Att börja på ALTEN som konsultchef innebär att anta utmaningar och snabbt utvecklas tack vare din ambition att leda och förena dina multidisciplinära team och att överträffa dig själv varje dag för att uppnå dina mål. Vi är övertygade om att du är den drivande kraften i din professionella utveckling och i att bygga din karriär inom management.

Att börja på ALTEN innebär att påbörja en resa där du ständigt utvecklas. Vi värdesätter våra medarbetares kompetens och ger dem gärna ansvar. Vi är också fast beslutna att utbilda dig för att säkerställa din prestation och utrusta dig med de nödvändiga verktygen för att kunna hantera marknadsförändringar och utveckling.

95%

av koncerncheferna är tidigare Konsultchef

+70

Konsultchef i Sverige

Vittnesmål från våra medarbetare

”Som konsultchef är det viktigt att vara duktig på- tidsplanering, att sätta tydliga mål för framtiden och att kunna inspirera andra.”

David | Göteborg
Division Director

”Som konsultchefr på ALTEN är en av prioriteringarna att säkerställa kundnöjdhet och projektleverans. Det är viktigt att kunna förstå de utmaningar som kunderna står inför och vara en stark teknisk partner för dem.”

Cristine | Västerås
Experienced Business Manager

”En av de bästa delarna med att vara konsultchef på ALTEN är att se mitt konsultteam växa inom sina respektive områden med entusiasm och nyfikenhet. Att få vara en del av den resan är väldigt inspirerande och motiverande.”

Nathan | Göteborg
Experienced Business Manager

Vad är en Business Managers roll?

I rollen som Business Manager på ALTEN ingår att etablera och underhålla relationer med kunder, förstå deras projektbehov och föreslå skräddarsydda lösningar. Business Manager är också ansvarig för att säkra de resurser och kompetenser som behövs för att framgångsrikt slutföra projekt, genom att rekrytera och leda konsulter. Business Manager ansvarar också för att säkerställa lönsamheten i uppdragen och kundnöjdheten.

ALTEN stöttar dig i varje steg av din karriär

Din onboarding process


Direkt när du börjat hos oss kommer du att delta i en omfattande introduktion som samordnas av organisationen och leds av din chef. Du kommer också att träffa andra medarbetare och börja bygga upp ditt professionella nätverk under våra introduktionssessioner som leds av vår CEO.

Kompetensutveckling


Som anställd på ALTEN är karriärutveckling en central del av vår vardag. Vår interna utbildningsorganisation erbjuder utveckling genom högkvalitativ utbildning som kan hjälpa dig att utveckla din kompetens i din valda riktning.

Dina utvecklingsmöjligheter


Din chef kommer att planera in regelbundna uppföljningsmöten för att se till att ditt uppdrag löper smidigt. Ett årligt karriärsamtal anordnas också för att komma överens om dina mål, utarbeta en utvecklingsplan och en utbildningsplan.

Utforska den internationella upplevelsen!


Letar du efter en spännande utmaning? ALTEN erbjuder fantastiska internationella karriärmöjligheter för engagerade talanger och experter.

Om du vill delta i de mest innovativa tekniska projekten, utveckla dina färdigheter och upptäcka nya, mångkulturella miljöer – då är ALTEN det självklara valet!

Är du intresserad av att börja hos oss?