Konsult - Consultant

Om oss

GLOBAL STYRKA MED LOKAL NÄRVARO

Vi är ett av Europas största teknik- och IT-konsultbolag med över 45 000 medarbetare i över 30 länder med samarbeten med några av Europas ledande företag genom hela produktutvecklingskedjan.

Som en global aktör kan vi dra nytta av våra samlade tekniska erfarenheter och resurser och ta oss an stora och komplexa uppdrag, varhelst i världen behoven uppstår. Som en lokal aktör har vi möjligheten att arbeta nära våra kunder. Något som även det är en förutsättning för att kunna leverera konkurrenskraftiga lösningar i utvecklingens absoluta framkant.

MED INDIVIDEN I FOKUS

Det är vår fulla övertygelse att engagemang skapas av möjligheten att få arbeta med det man älskar och har passion för. Vårt största fokus ligger därmed på att förvandla varje enskild medarbetares drömmar till verklighet. Detta gör att vi kan erbjuda de mest engagerade konsulterna på marknaden.

Vi brinner för innovation och främjar för att fler unga ska välja utbildningar inom teknik och IT.
ALTEN har en stark tro att jämställdhet och mångfald inom teknik- och IT branschen bidrar till en nyskapande arbetsmiljö och stark utveckling av samhället i en positiv riktning.

Som konsult på ALTEN får du utveckla dig själv och framtidens teknik!

ALTEN utsett till Karriärföretag 2023!

Det är med glädje i bröstet vi kan konstatera att ALTEN, för fjärde året i rad, utses till Karriärföretag 2023. Kvaliteten på de arbetsgivare som tog sig vidare till sista steget i urvalet var avsevärt högre än tidigare, vilket gör oss extra stolta över beskedet.

2023 karriärföretagen konsult

Läs mer om utmärkelsen här!

 

ALTEN framröstat till topp 10 inom IT bland alla Karriärföretag

I Karriärföretagens omröstning är ALTEN, bland alla 100 Karriärföretag, framröstat som en av de 10 mest attraktiva och spännande arbetsgivarna att göra karriär på bland IT-studenter. På listan hamnar vi på en hedrande 6:e plats och vi är otroligt glada och stolta över denna fina utmärkelse.

 

 

VILL DU BLI EN DEL AV OSS?

I nära och strategiska relationer till många av de största kunderna i Europa, erbjuder vi våra medarbetare exceptionella möjligheter till rörlighet mellan olika sektorer, karriärvägar och geografi. Hos oss sitter du i förarsätet och vi är kartläsaren som hjälper dig att ta dig dit du vill!

Nyfiken på våra lediga jobbmöjligheter eller vill du fördjupa dig om vår kultur och läsa mer om några av våra engagerade medarbetare?