Om oss - ALTEN Sweden

Om oss

GLOBAL STYRKA, LOKAL NÄRVARO

ALTEN är ett av Europas största konsultbolag inom teknik, IT och Life Sciences med över 57 000 medarbetare i fler än 30 länder. Vi erbjuder kompetenser genom hela produktutvecklingskedjan och samarbetar med många av Europas ledande företag i branscher såsom Fordon, Flyg & Försvar, Energi, Industri, Offentlig sektor och Life Sciences.

Som global aktör kan vi dra nytta av våra samlade tekniska erfarenheter och resurser och ta oss an stora, komplexa uppdrag var i världen behoven än uppstår. Som lokal aktör har vi möjligheten att arbeta nära våra kunder – en förutsättning för att kunna leverera konkurrenskraftiga lösningar i utvecklingens absoluta framkant med god förståelse för kundens situation och utmaningar.

MED INDIVIDEN I FOKUS

Vi tror på kraften i att engagemang skapas av möjligheten att få arbeta med det man har passion för och lägger fokus på att guida varje medarbetare i rätt riktning.

Jämställdhet och mångfald inom teknik- och IT-branschen bidrar till en nyskapande arbetsmiljö, vilket leder till en utveckling av samhället i en positiv riktning. Vi främjar för att förbättra förutsättningarna så att fler kvinnor söker sig till tekniska områden genom vårt interna nätverk Women@ALTEN. I samarbete med olika universitet inspirerar och följer vi även studenter från studierna till deras första steg in i arbetslivet.

ALTEN utsett till Karriärföretag 2024!

För femte året i rad har ALTEN blivit utnämnt till Karriärföretag! Det är med stor glädje vi ser att vårt dedikerade employer branding-arbete uppmärksammas och vi ser fram emot att fortsätta skapa möjligheter för professionell utveckling för våra medarbetare.

Läs mer om utmärkelsen här!

Karriärföretagen

Topp 10 inom IT enligt Young Professionals

I Karriärföretagens omröstning är ALTEN, bland alla Karriärföretag, framröstat som en av de 10 mest attraktiva och spännande arbetsgivarna bland Young Professionals inom IT (yrkesverksamma i 5-8 år). Vi är otroligt glada och stolta över denna fina utmärkelse!

 Läs mer om utmärkelsen här!

 

VILL DU BLI EN DEL AV OSS?

I nära och strategiska relationer till många av de största kunderna i Europa, erbjuder vi våra medarbetare exceptionella möjligheter till rörlighet mellan olika sektorer, karriärvägar och geografi. Hos oss sitter du i förarsätet och vi är kartläsaren som hjälper dig att ta dig dit du vill!

Nyfiken på våra lediga jobbmöjligheter eller vill du veta varför du ska välja ALTEN som arbetsgivare?