Varför välja ALTEN? - ALTEN Sweden

Varför välja ALTEN?

På ALTEN är vi övertygade om att våra medarbetares expertis utvecklar morgondagens värld idag. Bli en del av de oändliga möjligheterna

Vi anser att innovation endast är meningsfull om den har en positiv inverkan över tid och på människor. Det är därför vi är med och stöttar dig, ger dig ansvar och ger dig möjlighet att alltid ligga steget före – så att du har alla förutsättningar att hjälpa våra kunder och partners i deras tekniska och hållbara omvandling.

1218

Konsulter i Sverige

87%

Konsulter

154

Kunder

3

Affärsområden:
Engineering, Life Sciences och IT-tjänster

6

Branscher som alltid fortsätter att växa

Våra experter har ordet

Varför välja ALTEN?

Varför välja ALTEN?

Tekniska Utmaningar

Din expertis tas till vara genom deltagande i stimulerande projekt.

Vi är övertygade om att tekniken har kraften att förbättra framtiden. Du kommer att arbeta med projekt i hjärtat av teknisk innovation och digital transformation på uppdrag av de största företagen inom Engineering, Life Sciences och IT. Du kommer att jobba med nya arbetsmetoder i banbrytande miljöer. Vår internationella tillväxt öppnar dörrarna till en mångkulturell miljö där du formar ny teknik över hela världen.

Inspirerande Gemenskap

Vi uppmuntrar till erfarenhetsutbyte för att skapa värde.

Vi är övertygade om att laganda och gemenskap är nyckeln till framgång. Upplev en stimulerande miljö där expertis går hand i hand med samarbete. Utveckla ditt professionella kontaktnät, inspireras av våra nätverk och dela med dig av dina talanger och passioner. Du kommer också att kunna delta i webinars, sportaktiviteter och en mängd andra events tillsammans med dina kollegor.

Varför välja ALTEN?

Utvecklande Möjligheter

Vi har skapat ett brett utbud av möjligheter för att främja din utveckling.

Lärande är en ständig process och strävan efter kunskap är en av våra största tillgångar. Våra konsultchefer finns där för att vägleda och lyssna till dina specifika behov. Tillsammans stakar ni ut den karriärväg som du vill följa, för att ge dig bästa möjliga utrymme att ta din karriär till nästa nivå. Främst utvecklas du genom att anta nya utmaningar i dina uppdrag. Men för att hjälpa dig att gå vidare i din utveckling har vi även interna utbildningar inom ALTEN Academy och specialiserade externa plattformar tillgängliga för dig för att förbättra dina färdigheter.

Hållbart Engagemang

Vi skapar en bättre framtid.

Vi är övertygade om att tekniken bidrar till att föra samhället framåt. Vi använder dagligen vår expertis för att bidra till en grönare teknisk utveckling och erbjuder flera uppdrag som syftar till att skapa en bättre framtid. För att säkerställa en säker arbetsmiljö och pålitliga relationer i allt vi gör, har vi tydliga interna ramverk för etik.
Som en ansvarsfull arbetsgivare är vi också engagerade i jämställdhet, solidaritet och inkludering. Att uppmuntra kvinnor att välja tekniska och vetenskapliga karriärer är särskilt viktigt för oss.

Varför välja ALTEN?

ALTEN stöttar dig i varje steg
av din karriär

Din onboarding process


Direkt när du börjat hos oss kommer du att delta i en omfattande introduktion som samordnas av organisationen och leds av din chef. Du kommer också att träffa andra medarbetare och börja bygga upp ditt professionella nätverk under våra introduktionssessioner som leds av vår CEO.

Kompetensutveckling


Som anställd på ALTEN är karriärutveckling en central del av vår vardag. Vår interna utbildningsorganisation erbjuder utveckling genom högkvalitativ utbildning som kan hjälpa dig att utveckla din kompetens i din valda riktning.

Dina utvecklingsmöjligheter


Din chef kommer att planera in regelbundna uppföljningsmöten för att se till att ditt uppdrag löper smidigt. Ett årligt karriärsamtal anordnas också för att komma överens om dina mål, utarbeta en utvecklingsplan och en utbildningsplan.

Utforska den internationella upplevelsen!


Letar du efter en spännande utmaning? ALTEN erbjuder fantastiska internationella karriärmöjligheter för engagerade talanger och experter.

Om du vill delta i de mest innovativa tekniska projekten, utveckla dina färdigheter och upptäcka nya, mångkulturella miljöer – då är ALTEN det självklara valet!

ATT VARA KONSULT PÅ ALTEN

Vill du bli en del av vårt team?