ALTEN är Karriärföretag 2024 - ALTEN Sweden

ALTEN är Karriärföretag 2024

karriärföretag 2024

För femte året i rad har ALTEN blivit utnämnt till Karriärföretag! Det är med stor glädje vi ser att vårt dedikerade employer branding-arbete uppmärksammas och vi ser fram emot att fortsätta skapa möjligheter för professionell utveckling för våra medarbetare.

Utmärkelsen hyllar arbetsgivare som utmärker sig genom att erbjuda unika möjligheter för karriär- och personlig utveckling för studenter, unga yrkesverksamma och seniora yrkespersoner. Hela listan för 2024 kan du hitta här ➡️ Karriärföretagen (karriarforetagen.se)

Vår motivering lyder:

ALTEN värdesätter medarbetares engagemang genom att rikta in sig på individuell vägledning, och de går även i spetsen för att främja jämställdhet och mångfald inom teknik- och IT-branschen. Med sin starka vision och dedikation till sina anställda och samhället, erbjuder ALTEN en inspirerande plats att utveckla en meningsfull karriär.”  

Vägen till att bli ett karriärföretag

Samtliga organisationer och företag i Sverige har möjlighet att bli ett Karriärföretag 2024. Till en början måste kandidaterna uppfylla grundkriterierna. De som kvalificerar sig måste sedan genomgå hela urvalsprocessen. Denna process syftar till att säkerställa att arbetsgivarna inte bara driver effektivt employer branding-arbete utan också uppfyller de nödvändiga kraven för att vara attraktiva arbetsgivare. Emblemet tilldelas endast efter att alla steg har slutförts.

Om urvalsprocessen

Samtliga organisationer genomgår en noggrann granskning av Karriärföretagens expertpanel, bestående av specialister inom områden som inom HR, webb, karriärrådgivning, sociala medier & marknadsföring. 

Expertpanelen betygsätter:

• Organisationens karriärsidor: information, kvalitet och dynamik
• Närvaron och kvaliteten i sociala medier och andra digitala medier
• Aktiviteterna gentemot studenter och yrkesverksamma akademiker
• Attraktiviteten som arbetsgivare i externa mätningar

Efter noggrann utvärdering tilldelar expertpanelen varje arbetsgivare ett betyg på en skala från 1 till 10 för varje specifikt kriterium. Endast de 400 arbetsgivarna som erhåller de högsta poängen avancerar till nästa steg i processen. Sedan är det karriärföretagens jury som utser de arbetsgivare som får utmärkelsen Karriärföretag 2024.


 

Vill du spana in vilka öppna tjänster vi har just nu?