ALTEN är Karriärföretag 2024 - ALTEN Sweden

Topp 10 mest attraktiva arbetsgivare för kvinnor inom IT

ALTEN är framröstat som en av de 10 mest attraktiva och spännande arbetsgivarna bland kvinnor inom IT. Vi är mycket hedrade och stolta över denna fina utmärkelse!

Karriärföretagen har genom sitt karriärnätverk genomfört en undersökning under februari och mars 2024 för att identifiera de mest attraktiva arbetsgivarna i Sverige enligt kvinnor inom följande kategorier: Ekonomer, IT, Civilingenjörer & Högskoleingenjörer.

Kvinnorna i Karriärföretagens studentnätverk, som består av mer än 30 000 studenter och young professionals, har röstat fram de arbetsgivare som de anser vara de mest attraktiva.

Vi är stolta över att vara en del av Top 10 och kommer att fortsätta leverera en inspirerande arbetsplats där alla kvinnor i företaget kan växa professionellt och utveckla en meningsfull karriär.

ALTEN ser fram emot att fortsätta skapa möjligheter och att fokusera på att främja jämställdhet och mångfald inom IT-branschen. Vi tror att laganda är nyckeln till framgång och uppmuntrar kunskapsdelning för att skapa värde tillsammans.

För hos oss är varje individ lika värdefull när vi utvecklar morgondagens värld redan idag.

About Karriärföretagen

Karriärföretagen uppmärksammar arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter för både nyutexaminerade och unga medarbetare som redan har arbetat i några år. Syftet med Karriärföretagen är att göra det enklare för Sveriges studenter och unga yrkesverksamma att hitta sin nästa arbetsgivare och att uppmärksamma framgångsrikt employer branding arbete. Läs mer om Karriärföretagen och utmärkelsen här TOPP 10 – Mest attraktiva arbetsgivare för kvinnor inom IT (karriarforetagen.se)


 

Nyfiken på vad du kan jobba med hos oss?