Case: Mjukvaruutveckling & AI inom MedTech - ALTEN Sweden

Casekväll: Mjukvaruutveckling & AI inom MedTech med ALTEN i Jönköping

mar
06
Casekväll: Mjukvaruutveckling & AI MedTech

Är du intresserad av AI och dess roll inom Life Science och medicintekniska produkter? Är du nyfiken på hur man går vidare från en idé till att bygga en fungerande prototyp? Välkommen till en spännande case-kväll tillsammans på ALTENs Jönköpingskontor!

ALTEN i Jönköping bjuder in till en kväll på vårt kontor för en interaktiv workshop om mjukvaruutveckling och AI inom MedTech. Evenemanget vänder sig både till dig med ett allmänt intresse och dig som är en mer erfaren AI-utvecklare. Det betyder att det inte är ett måste att plugga något kopplat till datavetenskap för att delta! Du kommer att få möjlighet att lära dig om praktiska tillämpningar av hur programvara utvecklas för att underlätta medicinsk diagnostik och bygga hjälpmedel. Det kommer finnas tid till att mingla med mat och dryck, där du kommer träffa våra konsulter för att ta reda på hur livet som konsult verkligen ser ut och där vi kan svara på alla dina frågor om en karriär på ALTEN.

Caset kommer att presenteras av våra konsulter Henrik Eklund, Glenn Sondell och Vishwas Devagiri samt Anas Mussa och Madalina Aldea, alumner från Jönköpings universitet. Du kommer också att kunna träffa våra två konsultchefer Tobias Molund och Samuel Wikström.

 

Om kvällens case

Vi vill inte avslöja allt för mycket för att hålla det så spännande som möjligt. Men vad vi kan säga för att ge dig en bättre förståelse för hur caset kommer att se ut:

  • Caset kommer lösas med hjälp av ett artificiellt neuralt nätverk.
  • Det kommer att innehålla en praktisk, verklig programmeringsutmaning. (Ni kommer att använda era egna datorer; se till att ni har ett Google-konto för att kunna använda Google Drive och Google Colab.)
  • Caset kommer att utmana dig inom analys av problemformulering, metodik och kodningsförmåga.*

 

*Baserat på vad du vill prova och dina förkunskaper kommer du att kunna påverka vad du fokuserar på under fallet. Detta för att se till att du lär dig så mycket som möjligt inom det område du vill utvecklas inom.

 

Se till att anmäla dig så snart som möjligt — antalet platser är endast 30 till antalet! Anmälan stänger 23.59 den 30 mars. Skicka in din anmälan längre ner på sidan!

 

Vad: Mjukvaruutveckling och AI inom MedTech

Var: ALTEN-kontoret på Vasavägen 3C, Jönköping

När: Tisdagen den 4 april. Vi börjar klockan 17.00 med att vi bjuder på mat och siktar på att vara klara runt 21.00.

För: Både för dig som är en mer erfaren utvecklare och för nya utvecklare som är intresserade av att lära sig nya saker. Alla erfarenhetsnivåer är välkomna att söka — kvällen är öppen för alla!

Språk: Engelska

Om du har några frågor kan du kontakta Alma Jonsson på officeassistant_jonkoping@alten.se.

 

Om ALTEN Sverige

Vi är ett av Europas största teknik- och IT-konsultbolag med över 45 000 medarbetare i över 30 länder med samarbeten med några av Europas ledande företag genom hela produktutvecklingskedjan. Det är vår fulla övertygelse att engagemang skapas av möjligheten att få arbeta med det man älskar och har passion för. Vårt största fokus ligger därmed på att förvandla varje enskild medarbetares drömmar till verklighet.

Kort och gott: Vi tror på att växa tillsammans. Vår övertygelse är att vi gör det genom ett starkt fokus på utveckling, möjligheter och gemenskap.