ALTEN Culture

We believe in growing together

Vi tror på att växa tillsammans. Vår övertygelse är att vi gör det genom ett starkt fokus på utveckling, möjligheter och gemenskap
UtvecklingLäs mer

Vårt mål är att varje medarbetare ska utvecklas hos oss, både personligt och kompetensmässigt. Vi tror även på att våra medarbetare utvecklar varandra. Våra ledare har den rätta kompetensen och de rätta verktygen för ett coachande ledarskap där varje individs potential tas tillvara.

Utöver att våra medarbetare utvecklas i sina uppdrag och roller ges möjligheten till kompetensutveckling genom ALTEN Academy, vår interna utbildningsorganisation. ALTEN Academy erbjuder allt från arbetsrelaterade kurser som utvecklar medarbetarnas professionella kompetens, till inspirerande kurser för den personliga utvecklingen.

Vårt arbetsmiljöarbete genomsyrar hela verksamheten, där vi arbetar med att ge alla medarbetare bästa tänkbara förutsättningar för att kunna utvecklas och trivas utan risk för ohälsa och olycksfall. Vår övertygelse är att en trygg och gynnsam arbetsmiljö är avgörande för en hållbar verksamhet där vi alla kan växa och leverera, både personligen och yrkesmässigt.

MöjligheterLäs mer

Vi skapar möjligheter för dig att bygga din egen karriär och att du får arbeta med det du brinner för.

Våra kunder verkar inom flera olika branscher vilket skapar möjligheter för dig att bygga din egen karriär och få arbeta med vad just du brinner för. I och med att vi erbjuder kompetenser genom hela produktutvecklingskedjan finns det dessutom möjlighet att bredda din kompetens. ALTEN Groups breda globala närvaro öppnar även upp för möjligheten att göra en internationell karriär.

Intresserad av en internationell karriär? ALTEN erbjuder spännande möjligheter i över 30 länder!

 

GemenskapLäs mer

Det är vår fulla övertygelse att för att kunna göra ett riktigt bra jobb är det viktigt att man trivs och har kul ihop med sina kollegor.

På ALTEN finns alla möjligheter till gemenskap och att få göra det du tycker är roligt, tillsammans med dina kollegor. Aktiviteter anordnas frekvent av våra engagerade medarbetare och du kan få delta i allt från graffittimålning till laser dome och escape room, eller bara ses för en after work. Inom ramen för ALTEN Sports finns det tillgång till olika halltider där våra medarbetare kan spela fotboll, innebandy, tennis, padel mm. Genom våra interna nätverk kan du även fördjupa dig i frågor och ämnen som just du brinner för.

 

ALTEN DAY 2020

Inspiration, underhållning, härligt umgänge, skratt och dans tillsammans med 900 kollegor under ett och samma tak!

ALTEN Day gick detta år av stapeln i Eriksbergshallen i Göteborg. Förutom att vi fick ta del av några av våra medarbetares spännande vardag, lyckades vi dessutom genomföra den största workshopen någonsin i ALTENs historia, när vi i samarbete med Ingenjörer utan gränser brainstormade lösningar till verkliga pågående projekt i utsatta områden i Tanzania och Nepal. Pricken över i:et satte Kodjo Akolor med sin fantastiska humor som trappade upp inför kvällens festligheter med superhjältetema. Ta del av den härliga energin från Eriksbergshallen i vår after movie!

Vi brinner för att utveckla framtidens lösningar samtidigt som vi har ett starkt fokus på att vara med och bidra till ett inkluderande, jämställt och hållbart samhälle.

Läs mer om oss och våra sociala engagemang!