ALTEN Culture

BUILDING TOMORROW’S WORLD TODAY

Vi utvecklar morgondagens värld idag genom att erbjuda tekniska utmaningar, utvecklande möjligheter, inspirerande gemenskap och chansen att bidra till en hållbar framtid.

TEKNISKA UTMANINGAR

På ALTEN får du chansen att använda din expertis i spännande projekt.

Vi tror att tekniken har en enorm kraft att förbättra vår framtid till det bättre. Hos oss har du möjlighet att delta i ett stort antal projekt inom flera olika branscher, på såväl stora och välrenommerade företag som mindre och agila start-ups. Tack vare vår globala närvaro får du möjlighet att arbeta i internationella miljöer, lära dig nya metoder, upptäcka banbrytande teknik och bidra till att bygga morgondagens teknik över hela världen.

UTVECKLANDE MÖJLIGHETER

På ALTEN främjar vi din personliga och professionella utveckling.

Lärande är en ständig process och strävan efter kunskap är en av våra största tillgångar. Våra konsultchefer finns där för att vägleda och lyssna till dina specifika behov. Tillsammans stakar ni ut den karriärväg som du vill följa, för att ge dig bästa möjliga utrymme att ta din karriär till nästa nivå. Främst utvecklas du genom att anta nya utmaningar i dina uppdrag. Men för att hjälpa dig att gå vidare i din utveckling har vi även interna utbildningar inom ALTEN Academy och specialiserade externa plattformar tillgängliga för dig för att förbättra dina färdigheter.

INSPIRERANDE GEMENSKAP

På ALTEN uppmuntrar vi till kunskapsdelning för att skapa värde tillsammans.

Vi anser att laganda är nyckeln till framgång. I en stimulerande miljö kan du utveckla din expertis genom samarbete i våra tekniska och sociala nätverk som hjälper dig att både inspirera och bli inspirerad. Du ges också möjlighet att lära känna dina ALTEN-kollegor under after works, sportevenemang och många andra teambyggande-aktiviteter. Hos oss är du alltid mer än välkommen att dela med dig av din passion – delad glädje är dubbel glädje!

HÅLLBART ENGAGEMANG

På ALTEN anser vi att socialt ansvar kommer inifrån.

Det är inget snack – vi är övertygade om att tekniken bidrar till att föra samhället framåt. Därför använder vi dagligen vår expertis för att bidra till en grönare teknisk utveckling och erbjuder flera uppdrag som syftar till att skapa en bättre framtid. För att säkerställa en säker arbetsmiljö och pålitliga relationer i allt vi gör, har vi tydliga interna ramverk för etik.

Som ansvarsfulla arbetsgivare har vi åtagit oss att stödja jämlikhet, solidaritet och inkludering inom teknikbranschen. Vi strävar efter att öka medvetenheten i sådana frågor och uppmuntrar exempelvis fler kvinnor att ge sig in i tekniska och vetenskapliga områden. Vi har även samarbeten med olika universitet för att inspirera och följa studenter från studierna till deras första steg in i arbetslivet.

ALTEN DAY 2020

Inspiration, underhållning, härligt umgänge, skratt och dans tillsammans med 900 kollegor under ett och samma tak!

ALTEN Day gick detta år av stapeln i Eriksbergshallen i Göteborg. Förutom att vi fick ta del av några av våra medarbetares spännande vardag, lyckades vi dessutom genomföra den största workshopen någonsin i ALTENs historia, när vi i samarbete med Ingenjörer utan gränser brainstormade lösningar till verkliga pågående projekt i utsatta områden i Tanzania och Nepal. Pricken över i:et satte Kodjo Akolor med sin fantastiska humor som trappade upp inför kvällens festligheter med superhjältetema. Ta del av den härliga energin från Eriksbergshallen i vår after movie!

Vi brinner för att utveckla framtidens lösningar samtidigt som vi har ett starkt fokus på att vara med och bidra till ett inkluderande, jämställt och hållbart samhälle.

Läs mer om oss och våra sociala engagemang!