Marknadsmaterial - ABB - Referensprojekts Engineering - ALTEN Sweden

Marknadsmaterial – ABB

Produktbilder och Film- ABB

ALTEN har under många år producerat marknadsmaterial åt ABB. Våra produktioner används på web, i tryckt media samt vid mässor och produktlanseringar. I nära tio år har ALTEN varit visuell produktionsbyrå åt ABB. Vi levererar bilder, animationer och produktioner för tryck åt ABBs säkerhetsprodukter och kabeldon. Tack vare vårt långa och nära samarbete har teamet på ALTEN en djup produktförståelse som gör det möjligt för oss att visa upp dom på bästa sätt.

’Konsekvent och realistiskt’

ABB tillverkar intelligenta premiumprodukter inom maskinsäkerhet. VI har producerat en serie filmer som visar både produkternas egna funktioner samt hur de passar in i ABBs produktsystem. Filmerna kretsar kring en återkommande produktionslina som ger en bekant och konsekvent visuell upplevelse.

Omfattning: Komposition, ljussättning, texturing, storyboarding, modellering

Leveranser: Studiobilder, produktbilder, animation, print media

ALTEN har skapat en videoinstruktion för en ny adapter platta. Animation ger en möjlighet för användare och kunder att snabbt och enkelt få en tydlig manual för installation och användning av produkten.

 

Layout och bilder för ABBs produktkatalog för maskinsäkerhet har gjorts av ALTEN. Vi har även jobbat med uppdatering av andra dokument från ABB för att höja läsbarheten och tillgängligheten i enlighet med brand guidelines.