Pris som årets nykomling i Universum Employer Branding awards

2020/12/11

Sedan ett par år tillbaka har vi satsat hårt på frågor inom Employer Branding och vi är oerhört stolta och glada över att vårt hårda arbete nu har resulterat i att vi fått ta emot pris som Årets Nykomling i Universum Employer Branding Awards 2020.

Universum är den mest ansedda Employer Branding specialisten i världen. Varje år samarbetar Universum med över 2000 universitet, alumni-grupper och arbetsgivare på över 50 olika marknader världen över för att sammanställa data från studenter och professionals.

Våra medarbetare är vår framgång och det är deras förtjänst att vi är där vi är idag. Genom att vara lyhörda och skapa olika forum där varje medarbetare har möjlighet att påverka, har vi lyckats arbeta med attraktionsfrågorna på ett framgångsrikt sätt de senaste åren.

Vi kommer fortsätta arbeta med att skapa möjligheter för både personlig och kompetensinriktad utveckling för varje individ, samt att fortsätta bygga en kultur som innefattar en stark gemenskap, något vi tror skapar ett genuint engagemang hos framtidens medarbetare.
– Anders Persson, VD ALTEN Sverige

Vår vinst som årets nykomling i Universum Employer Branding Awards är bara början på vår resa mot att skapa arbetsplatsen med stort A för talanger inom Engineering, IT och Life Science. Läs mer i vinnarintervjun om Anders tankar kring hur man skapar äkta engagemang genom att vara lyhörd och blicka inåt samt att alltid ha fokus på individen.

Share

Du kanske också är intresserad av