ALTEN har vunnit ramavtal med Vattenfall för hållbar energiproduktion

En hand med ne grön växt tillsammans med Vattenfalls logotyp
2021/04/21

Vi är väldigt stolta över att kunna meddela att ALTEN vunnit en ramavtalsupphandling med Vattenfall. Vilket innebär att vi är en av de partners som kommer att leverera expertis och projektåtaganden för en hållbar energiproduktion hos Vattenfall under de kommande tre åren.

– Stolt och glad över att ALTEN får ett fortsatt förtroende hos Vattenfall. Ett direkt resultat av det viktiga arbete våra anställda bidrar med genom sin kompetens, erfarenhet och sitt stora engagemang. Tillsammans får vi nu fortsätta resan mot målet, ett fossilfritt samhälle inom en generation, säger Michal Wolnik, KAM Vattenfall AB

Hållbar energi för alla

Det är väldigt viktigt för oss på ALTEN att verka för ett bättre klimat genom att med vår kompetens bidra och stötta kunder och projekt som är del av denna utveckling/riktning. Något som harmoniserar väl med Vattenfalls satsning kring bl.a. minskat koldioxidavtryck och minskning av fossila bränslen. Det är även en viktig del för att nå ALTENS klimatmål “Hållbar energi för alla” i vår satsning mot att vara klimatneutrala år 2030.

Mer om ALTENS arbete inom energi och miljö: https://www.alten.com/sector/energy-environment-engineering/

Share

Du kanske också är intresserad av