ALTEN har vunnit ramavtal med Tekniska Verken i Linköping AB

2021/06/30

Det är med stor glädje som vi kan berätta att ALTEN vunnit ett treårigt ramavtal med Tekniska Verken i Linköping AB. Ramavtalet innebär att ALTEN Sverige AB tillsammans med fyra andra leverantörer kommer att agera samarbetspartners och leverera kompetens inom systemutveckling.

Tekniska Verken har påbörjat en spännande digitaliseringsresa och som ett led i denna resa har de etablerat en ny utvecklingsavdelning. Avdelningen består av tre utvecklingsteam som arbetar med integrationer, BI och IoT. ALTEN kommer att leverera IT-tjänster till Tekniska Verken, med uppdrag bl.a. inom applikationsutveckling, UX, produktledning, QA och modellering inom MA och AI.

– Jag tycker det är väldigt roligt att vi har vunnit detta ramavtal! Tekniska Verken är ett väldigt intressant bolag i Linköping som arbetar med hållbarhet och förnyelsebar energi, något som är viktigare än någonsin. Vi har redan fått vår första förfrågan för ett intressant projekt med start i höst, ett uppdrag som kan leda till fler spännande möjligheter för våra medarbetare. Vi ser med spänning fram mot samarbetet!
Antonia Nyman, Business Manager på ALTEN Linköping

 

Bidra med vår kompetens för att tillsammans nå ett bättre klimat

Det är viktigt för oss på ALTEN att verka för ett bättre klimat genom att med vår kompetens bidra och stötta kunder och projekt som är del av denna utveckling/riktning. Ramavtalet träder i kraft den 1 september 2021 och sträcker sig över en tre års period med möjlighet till förlängning på ytterligare tre år. ALTENS klimatmål

 

Om Tekniska Verken

Tekniska verken-koncernen bygger världens mest resurseffektiva region genom att erbjuda smarta och effektiva lösningar som förenklar våra kunders vardag. Tillsammans med våra kunder tar vi hand om och nyttjar jordens resurser på ett bättre sätt, med mer nytta och mindre påverkan på miljön.
Läs mer: https://www.tekniskaverken.se/om-oss/

 

Kontakt ALTEN Sverige AB

Anders Persson, CEO
E-post: anders.persson@alten.se

Malin Niklasson, Communications
E-post: malin.niklasson@alten.se

Share

Du kanske också är intresserad av