Topp 10 inom IT - ALTEN Sweden

Topp 10 inom IT enligt Young Professionals

karriärföretagen Topp 10 inom IT

I Karriärföretagens omröstning är ALTEN, bland alla Karriärföretag, framröstat som en av de 10 mest attraktiva och spännande arbetsgivarna bland Young Professionals inom IT (yrkesverksamma i 5-8 år). Vi är otroligt glada och stolta över denna fina utmärkelse!

”Att vi placerar oss bland de 10 mest attraktiva arbetsgivarna för erfarna Young Professionals inom IT är en bra indikator på att vi är på rätt väg. Vår ambition är att vara en organisation som erbjuder fantastiska möjligheter och utveckling för våra medarbetare som har valt ALTEN för att vara en del av att bygga morgondagens värld idag. Jag är stolt över nomineringen, och den kommer säkert att ge extra energi när vi fortsätter vårt arbete!”

– Staffan Strand, Division Director IT

Om omröstningen

Karriärföretagen har via sitt karriärnätverk under Maj – Juli 2023 genomfört en omröstning bland Young Professionals gällande deras val av framtida arbetsgivare genom att ställa frågan, vilka är de tre mest attraktiva och spännande arbetsgivarna bland företagen som utsetts till Karriärföretag 2023. Läs mer om Karriärföretagen och utmärkelsen här TOPP 10 – Young Professionals – Karriärföretagen (karriarforetagen.se)

Om Karriärföretagen

Karriärföretagen är en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter både för nyexaminerade studenter och för unga arbetstagare som redan har jobbat i några år. Syftet med att Karriärföretagen är att förenkla för Sveriges studenter och young professionals att hitta sin nästa arbetsgivare och belöna ett framgångsrikt employer branding-arbete.

 


 

Vill du spana in vilka öppna tjänster vi har just nu?