Vårt nya löfte: "Building Tomorrow's World Today" - ALTEN Sweden

Vårt nya löfte: ”Building Tomorrow’s World Today”

Våra teknikexperter har aldrig spelat en viktigare roll i vårt samhälle. Med denna nya kommunikationskampanj visar vi vårt engagemang för dem som bygger morgondagens värld redan idag. Detta löfte återspeglar vilka vi är och vad vi vill uppnå:

« This campaign reinforces our vision. We want to bring us together around what unites us: high standards, passion, agility and ambition. This campaign promotes our experience, our expertise and our environmental and social commitments to support our customers’ and partners’ technological development in a sustainable way. »


Sandrine Antignat, Director of Communications.

Vi utvecklar morgondagens värld


Som världsledande inom teknik och IT-tjänster bidrar vi med värdefull kompetens i våra kunders teknologi- och hållbarhetstransformationer. Våra 54 000 anställda i fler än 30 länder är verksamma inom flera olika branscher genom hela produktutvecklingskedjan.


På ALTEN är vi övertygade om att våra konsulters expertis utvecklar morgondagens värld idag. 

Vi är både konsulter och entrepenörer


Vi främjar en kultur av både ingenjörskonst och entreprenörskap, i alla dess aspekter. Vi guidas av vår affärsverksamhets ekonomiska resultat och drivs av de sociala, samhälleliga och miljömässiga effekterna av våra handlingar. Vi är både stabila, uppbackade av en internationell koncern och samtidigt agila och snabbrörliga som en start-up.

På ALTEN tar vi tillvara på vår växande kunskap och stärker därmed kontinuerligt vår expertis.

HÄR ÄR ALLT MÖJLIGT


Vi anser att innovation endast är meningsfull om den har en positiv inverkan över tid och på människor. På global nivå investerar vi i forsknings- och innovationsprogram för att ligga steget före. Vi är fast beslutna att skapa en positiv inverkan på våra kunders framtid, våra medarbetares karriärer och tillsammans möta de utmaningar vi står inför i arbetet att bygga ett hållbart samhälle.  

vI ÄR ETT FÖRETAG SOM TÄNKER PÅ FRAMTIDEN


Vi arbetar för de största företagen i hjärtat av teknisk innovation och digital transformation. Vi är övertygade om att tekniken har kraften att förbättra framtiden – i hjärtat av ett flygplan, i hjärtat av en patient och i hjärtat av samhället.


På ALTEN är vi med och skapar en bättre framtid.

We are the place for engagement.

We are where everything becomes possible.

We are the place for training and growth.

We are the company for those who are building tomorrow’s world today.

Är du redo att utveckla morgondagens värld redan idag?