PLM

PLM
PLMLäs mer

Product lifecycle management, PLM

Dagens produktutveckling liknar en världskarta där olika öar av information ständigt måste knytas samman. Helst när som helst och var som helst under dygnets 24 timmar. Med hjälp av PLM skapas ett informationsflöde som ger företag kontroll över hela sin produkts livscykel. Därigenom kan exempelvis risken för kostsamma misstag minimeras.

ALTEN effektiviserar ditt företags produktutveckling genom att utveckla och anpassa CAD- och PLM-system som optimerar era informationsflöden och processer.

Är du behov av kompetens inom PLM? Kontakta oss!

Anpassad metodutveckling och supportLäs mer

Anpassad metodutveckling och support

Genom metodutveckling ifrågasätter vi hur väl människor, processer och system arbetar i harmoni och hur vi kan fortsätta att utveckla ditt företag. Vi strömlinjeformar arbetssätt för att höja verkningsgraden, integrerar verksamhetens övriga verktyg och processer samt arbetar fram nya tekniker. ALTEN bedriver även underhåll och support i olika former och omfattning, både på plats hos dig som kund eller på distans.

Helt oberoende

Något som gör oss unika är att vi till skillnad från våra konkurrenter inte säljer några system. Detta gör oss helt oberoende av vilken systemlösning eller mjukvaruleverantör du som kund väljer.

Duktiga pedagogerLäs mer

Duktiga pedagoger

Utveckling av CAD-och PLM-lösningar är för oss mycket mer än att bara förse ditt företag med en programvara. Vi lägger stor vikt vid att ge stöd och utbilda de människor som sätter igång PLM för att de ska få en bra start. Våra konsulter är duktiga pedagoger; en oumbärlig kompetens när nya metoder ska implementeras. Vi kan därmed arbeta integrerat med utbildning vid sidan av mjukvaruutveckling, implementering och konfigurering.

KompetensområdenLäs mer

 

Anpassning 

Business Analyst

CAD

Catia V5/V6

Creo

Enovia

Implementation

Integration

Metodutveckling

NX

PDM 

PDMLink

PLM

Processutveckling

Programmering

Projektledning

Support

Teamcenter

Uppgradering

Utbildning

Kunder & BranscherLäs mer

Kunder:

AB Volvo, Scania, Atlas Copco, TetraPak, GE Healthcare, SAAB Group, Getrag, Vattenfall, NEVS, Ericsson, Volvo Cars, ABB, Westinghouse, MAN Diesel & Turbo, Valmet

Branscher:

Fordon, Industri, Försvar, Medicinteknik, Marin, Energy, Retail