ALTENs marknadschef nominerad till Årets förebild inom Employer Branding! - ALTEN Sweden

ALTENs marknadschef nominerad till Årets förebild inom Employer Branding!

Karriärföretagen ALTEN

ALTEN har utsetts till en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare av Karriärföretagen tre år i rad, en utmärkelse vi är mycket stolta över. Nu har även Karriärföretagen nominerat nyckelpersoner som utmärkt sig särskilt i år. En av dem är ingen mindre än ALTENs marknadschef Madeleine Gössner som är nominerad i kategorin ”Årets förebild inom Employer Branding för Young Professionals”.

Juryns motivering:

En person som genom sitt agerande utgör en förebild och inspirationskälla för oss alla som är aktiva inom employer branding. Personen i fråga har också skapat tydliga och långsiktiga resultat genom sitt arbete inom employer branding.”

Vidare beskriver juryn Madeleine som en föregångare i branschen och som med sitt smittande engagemang har skapat en tydlig och stark attraktion för ALTEN som arbetsgivare.

Vad säger Madeleine om sin nominering?

– Det känns kul att bli uppskattad för det arbete vi tillsammans på ALTEN gör för att ständigt vara attraktiva som arbetsgivare. För oss är det viktigt att hela tiden säkra att vårt erbjudande är relevant och att vi förmedlar det på ett tydligt och inspirerande sätt till både befintliga och framtida kollegor.

 

 

 

 

 

 

Vinnaren presenteras under Stora Karriärdagen den 5 Oktober och vi önskar Madeleine stort lycka till!

 

Här kan du läsa mer om de nominerade: karriarforetagen.se