Mingel- och workshop med ALTEN Örebro

nov 03
Share

Släppta restriktioner möjliggör fler fysiska event – och som vi har längtat att få träffa er! Därför vill vi på ALTEN, tillsammans med nätverket FemTek, bjuda in kvinnliga ingenjörsstudenter för en kväll på ALTENs kontor i Örebro.

Under kvällen kommer det, förutom mingel och chansen att lära känna såväl möjligheterna på ALTEN som fördelarna med FemTek, att erbjudas möjlighet att påverka FemTeks arbete framåt och diskutera jämställdhet ur både större och mer lokala perspektiv.

FemTek är ett kvinnligt nätverk som syftar till att främja jämställdhet inom ingenjörsprogrammen på Örebro universitet och inom teknikbranschen. Nätverkets drivkraft är att genom en positiv kraft inspirera unga tjejer, stötta varandra som kvinnliga teknikstudenter och även nätverka med yrkesverksamma ingenjörer med hopp om att synliggöra fler kvinnor inom teknikbranschen.

Det här är en kväll för både nuvarande FemTek-medlemmar och nyfikna studenter som vill veta mer om allt från ingenjörsyrket, konsultrollen, FemTek och inte minst möjligheterna på ALTEN.

 

Värd för kvällen är bl.a. ALTEN-konsulten och medgrundaren till FemTek Mamz Shuker.

 

 

 

 

 

Låter det spännande? Skicka in en intresseanmälan längre ned på sidan för att delta!

 

Var? ALTENs kontor i Örebro: Drottninggatan 12, 702 10, Örebro

När? 18.00 – 20.00, onsdagen den 3 november

För vilka? Kvinnliga ingenjörsstudenter

Antal platser: 25 st

Sista anmälningsdag är dagen innan, tisdagen den 2 november kl 13.00. ALTEN bjuder på dryck och lättare mat under kvällen, så anmäl gärna i formuläret om du har några matpreferenser eller allergier. Om du har några frågor, kontakta Mamz.Shuker@alten.se.

 

Om ALTEN Sverige

Vi är ett av Europas största teknik- och IT-konsultbolag med över 37 000 medarbetare i över 30 länder med samarbeten med några av Europas ledande företag genom hela produktutvecklingskedjan. Det är vår fulla övertygelse att engagemang skapas av möjligheten att få arbeta med det man älskar och har passion för. Vårt största fokus ligger därmed på att förvandla varje enskild medarbetares drömmar till verklighet.

Kort och gott: Vi tror på att växa tillsammans. Vår övertygelse är att vi gör det genom ett starkt fokus på utveckling, möjligheter och gemenskap.

 


 

Fyll i nedan om du är sugen på att delta!

Du kanske också är intresserad av

ALTEN organiserar olika evenemang med syfte att sprida sin innovationskultur. Klicka på ett av dem för att läsa mer.