Women@ALTEN Workshop Stockholm

apr 27
Event Women@ALTEN
Share

Women@ALTEN bjuder in dig till en kväll på vårt kontor för en interaktiv och inspirerande workshop!

Women@ALTEN är en grupp kvinnliga medarbetare på ALTEN som anordnar evenemang och program som syftar till att förbättra arbetsmiljön för kvinnor inom teknik- och IT-branschen. Dessutom vill vi inspirera och motivera unga kvinnor utanför ALTEN att göra karriär inom dessa områden.

Syftet med den här workshopen är att fokusera på intervjuförberedelser och CV-skrivande  så att du kan landa ditt drömjobb! Några av våra medarbetare på ALTEN kommer även att dela med sig av sina egna erfarenheter och lärdomar.

Slutligen kommer vi att få tillfälle att umgås medan det bjuds på dryck och snacks.

När: 27 april 2023

Var: Repslagargatan 17A, 118 46 Stockholm

För vem? För kvinnor som studerar teknik eller IT

Språk: Engelska

Eftersom antalet platser är begränsat kommer är det ”först till kvarn” som gäller. Du kommer att få ett meddelande via e-post inom en rimlig tidsram.

Anmäl dig här!

Till anmälan  

 

Om ALTEN Sverige

Vi är ett av Europas största teknik- och IT-konsultbolag med över 45 000 medarbetare i över 30 länder med samarbeten med några av Europas ledande företag genom hela produktutvecklingskedjan. Det är vår fulla övertygelse att engagemang skapas av möjligheten att få arbeta med det man älskar och har passion för. Vårt största fokus ligger därmed på att förvandla varje enskild medarbetares drömmar till verklighet.

Kort och gott: Vi tror på att växa tillsammans. Vår övertygelse är att vi gör det genom ett starkt fokus på utveckling, möjligheter och gemenskap.

Vi ser fram emot att träffa dig på vår workshop med Women@ALTEN!

Du kanske också är intresserad av

ALTEN organiserar olika evenemang med syfte att sprida sin innovationskultur. Klicka på ett av dem för att läsa mer.