Utforska en internationell karriär i USA med ALTEN – Göteborg

Feb 04
Share

Välkommen på inspirationsfrukost den 4 februari på ALTENs kontor i Göteborg!

Är du redo för nästa steg i karriären? Drömmer du om att upptäcka ett nytt land och en ny kultur? Ta chansen att mingla och nätverka med chefer och konsulter från ALTEN samt våra kollegor från Xdin inc. i USA och hör mer om våra nationella och internationella karriärmöjligheter!

ALTEN – din väg till en internationell karriär i USA!

ALTEN har genom XDIN varit verksamma i stora delar av USA i mer än 20 år. Chase Pinchot och Kristia Zizzo, Business Managers på Xdin USA samt två konsultchefer ifrån ALTEN Sverige med erfarenhet av att arbeta i staterna, kommer att vara på plats och berätta mer om de möjligheter som finns för dig som är sugen på en internationell karriär. Vi kommer att informera om bland annat potentiella uppdrag inom olika industrier/branscher, visaprocessen, levnadskostnader, geografisk placering osv.

Karriärmöjligheterna finns främst i Kalifornien, North Carolina men även i Washington och Michigan. Vi har under åren anställt hundratals svenska ingenjörer som jobbar och har jobbat för oss i USA!

Vilka söker vi?

Vi vill träffa dig som är högskole- eller civilingenjör, har minimum två års erfarenhet inom någon av branscherna: IT, Rail eller Automotive.

När: 4 februari kl. 08.30 – 10.30
Var: ALTEN Sverige, Theres Svenssons gata 15, Göteborg
Anmälan: Anmäl dig genom att fylla i formuläret nedan senast 28 januari. Vänligen ange eventuella allergier eller andra matpreferenser i anmälan.

Viktig information

För att du ska ha möjlighet att flytta till USA via XDIN krävs svenskt, franskt, kanadensiskt, mexikanskt eller amerikanskt medborgarskap samt minst 2 års arbetslivserfarenhet inom ingenjörsyrket.

Varmt välkommen!

Sista anmälningsdag har passerat. Kontakta Linnea Lejon om du har några frågor.

Du kanske också är intresserad av

ALTEN organiserar olika evenemang med syfte att sprida sin innovationskultur. Klicka på ett av dem för att läsa mer.