Studentevent på Örebro Universitet

maj 19
Studentevent Örebro
Share

Är du IT- eller teknikstudent på Örebro Universitet? Då hoppas vi på att få träffa dig på vårt studentevent när vi är på besök den 19 maj!

Kom förbi och tävla om ett presentkort på Foodora, unna dig en glass och lär känna oss på ALTEN.

Det är ett utmärkt tillfälle att ställa frågor och få höra om vilka möjligheter som finns för dig på ALTEN. Oavsett om du läser första eller sista året så har vi något för dig. Vi söker nämligen studentambassadörer, nyexade talanger och erbjuder ex-jobb.

När: 19 maj kl.11:00 – 13:00

Var: Teknikhuset utanför hörsal T, Örebro Universitet

För vem: IT-och Teknikstudenter

Om ALTEN

ALTEN är ett av Europas största teknik- och IT-konsultföretag med över 45 000 anställda i mer än 30 länder. Våra ingenjörer utför komplexa och mycket tekniska projekt genom hela produktutvecklingskedjan hos de främsta företagen inom flera olika branscher såsom Fordon, Telecom, Industri, Energi, Flyg och Försvar samt Life Science. I Sverige är vi över 1300 engagerade medarbetare med 11 kontor i 10 städer – från Lund i söder till Skellefteå i norr.

ALTEN har för tredje året i rad utsetts till en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare av Karriärföretagen 2022, en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter.

Vad erbjuder vi?

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi tror på att växa tillsammans genom att erbjuda möjligheter, utveckling och gemenskap.ALTEN verkar inom flera olika branscher, har en stor variation av uppdrag, coachande chefer och utbildning via ALTEN Academy vilket gör att det alltid kommer vara möjligt att utvecklas hos oss. Dina önskemål styr din väg framåt.

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk såsom Women@ALTEN och ALTEN Sports ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för. På ALTEN tycker vi det är viktigt med balans mellan arbete och fritid, därför erbjuder vi tre extra lediga dagar per år. Hos oss är du ansluten till kollektivavtal och erbjuds förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

Är du nyfiken på vad vi har för spännande tjänster just nu? Spana in följande länk: Lediga tjänster

Du kanske också är intresserad av

ALTEN organiserar olika evenemang med syfte att sprida sin innovationskultur. Klicka på ett av dem för att läsa mer.