Speed Dating: Karriär & möjligheter på ALTEN

apr 13
Speed Dating med ALTEN i Jönköping
Share

Är du i slutskedet av din utbildning och intresserad av att bygga karriär på ett internationellt konsultbolag med lokal prägel? Den 13 april bjuder vi på Jönköpingskontoret in till Speed Dating. Vi vill lära känna dig och prata om vad du vill utvecklas inom, vad du skulle vilja jobba med framöver och vad vi på ALTEN erbjuder för att få din karriär på rätt väg.

 

Vad du kan förvänta dig

Det kommer att bjudas på libanesisk mat samt dryck innan det är dags för Speed Dating med våra konsultchefer. Det kommer också finnas möjlighet att träffa några av våra konsulter som kan berätta mer, med grund i deras egna erfarenheter, om vad ALTEN erbjuder dem vad gällar karriärvägar och möjligheter.

 

Se till att anmäla dig så snart som möjligt — antalet platser är begränsade! Anmälan stänger 23.59 den 9 april. Vi kommer återkoppla till dig asap när anmälan är stängd ifall du fått en plats under kvällen. Skicka in din intresseanmälan längre ner på sidan!

 

Var: ALTEN-kontoret på Vasavägen 3C, Jönköping

När: Torsdagen den 13 april. Vi börjar klockan 17.00 och siktar på att vara klara runt 21.00.

För: Dig som är i slutskedet av din utbildning

 

Om du har några frågor kan du kontakta Alma Jonsson på officeassistant_jonkoping@alten.se.

 

Om ALTEN Sverige

Vi är ett av Europas största teknik- och IT-konsultbolag med över 45 000 medarbetare i över 30 länder med samarbeten med några av Europas ledande företag genom hela produktutvecklingskedjan. Det är vår fulla övertygelse att engagemang skapas av möjligheten att få arbeta med det man älskar och har passion för. Vårt största fokus ligger därmed på att förvandla varje enskild medarbetares drömmar till verklighet.

Kort och gott: Vi tror på att växa tillsammans. Vår övertygelse är att vi gör det genom ett starkt fokus på utveckling, möjligheter och gemenskap.

Register your interest here!

Du kanske också är intresserad av

ALTEN organiserar olika evenemang med syfte att sprida sin innovationskultur. Klicka på ett av dem för att läsa mer.