Speed Dating Event för blivande ingenjörer!

Apr
28
Speed Dating Event med ALTEN Stockholm

Är du i slutskedet av din utbildning eller examinerad 2021 och intresserad av att bygga karriär på ett internationellt konsultbolag? På onsdag 18/5 håller vi på ALTEN ett speed dating-event som ger dig möjlighet att knyta kontakt med en av våra konsultchefer på ett av ALTENs kontor mitt på Södermalm!  Där kan vi bland annat prata om vad du vill utvecklas inom, vad du skulle vilja jobba med framöver och vad vi gör på ALTEN.

När: 18 maj kl. 15:00-19:00

Var: Repslagargatan 17A, 118 46 Stockholm

För vem: För dig som under år 2021 eller 2022 har avslutat eller avslutar sin ingenjörsutbildning inom till exempel Datateknik, Design och Produktutveckling, Elektronikdesign, Informationsteknologi, Maskinteknik, Teknisk fysik och Elektroteknik, Medieteknik eller Mjukvaruteknik

Vad innebär det att jobba som konsult på ALTEN?

Som konsult hos oss spenderar vi först tid med att ta fram din konsultprofil. Det innebär att vi skapar en tydlig bild över vem du är, vad du vill jobba med, vilken kompetens du har, vart geografiskt du vill vara (vi finns på 11 orter i Sverige och 30 länder globalt) och lika viktigt också vad du inte vill arbeta med. Med detta som grund letar vi brett efter uppdrag som kan vara intressanta för dig, med målet att skapa det bästa möjliga matchningen.

Anmälan

Om detta låter spännande så kan du anmäla ditt intresse genom att ansöka via följande länk:

Speed dating-event för blivande ingenjörer! | ALTEN Sweden | LinkedIn

När du ansökt kommer vår HR-partner att ta kontakt med dig för att boka in en tid för ett 10-15 minuters möte med en av våra konsultchefer som sker på plats. Utöver det kommer du också få träffa några av våra andra kollegor som kan berätta mer om deras resor på ALTEN och vad man kan jobba med hos oss!

Vi ser fram emot att träffa just dig och prata om din framtid!

Hälsningar,

ALTEN Stockholm