Burger & Quiz Night med ALTEN Linköping

maj 19
Burger & Quiz Night
Share

Varmt välkommen till Burger & Quiz Night på MAD DOG för att lära känna oss på ALTEN Linköping. Vi bjuder på burgare och dryck innan det är dags för musikquiz. Missa inte chansen att mingla med våra konsultchefer och få höra från våra konsulter om hur det är att jobba hos oss.

När: 19 maj 2022 kl. 17.30 – 20.00

Var: MAD DOG, Ågatan 47 Linköping

För vem: För dig som arbetar som inom teknik eller IT eller som precis avslutat/avslutar din utbildning inom området.

Kontakt: Vid frågor kontakta marie.geivald@alten.se

Anmälan sker via formuläret nedan senast den 15/5. Observera att vi har ett begränsat antal platser till detta evenemang. Först till kvarn gäller! 

Om ALTEN

ALTEN är ett av Europas största teknik- och IT-konsultföretag med över 45 000 anställda i mer än 30 länder. Våra ingenjörer utför komplexa och mycket tekniska projekt genom hela produktutvecklingskedjan hos de främsta företagen inom flera olika branscher såsom Fordon, Telecom, Industri, Energi, Flyg och Försvar samt Life Science. I Sverige är vi över 1300 engagerade medarbetare med 11 kontor i 10 städer – från Lund i söder till Skellefteå i norr.

ALTEN har för tredje året i rad utsetts till en av Sveriges attraktivaste arbetsgivare av Karriärföretagen 2022, en utmärkelse för arbetsgivare som erbjuder unika karriär- och utvecklingsmöjligheter.

Vi ser fram emot att träffa dig!

 

Sista anmälningsdag har passerat. Vänligen kontakta Marie Geivald, marie.geivald@alten.se för att skriva upp dig på väntelista.

Du kanske också är intresserad av

ALTEN organiserar olika evenemang med syfte att sprida sin innovationskultur. Klicka på ett av dem för att läsa mer.