ALTEN Young Talents

nov 30
ALTEN Young Talents Örebro
Share

Är du IT-student och vill rivstarta din karriär på ett bolag där din utveckling sätts i fokus? Missa inte vårt webinar den 30/11!

Våra chefer Izabella och Fredrik på ALTEN Örebro kommer berätta om vilka möjligheter som finns för dig efter studierna med vårt program ALTEN Young Talents.

Var? Digitalt på Teams.

När? 12:15– 13:00, den 30 november

För vem? För dig som är IT student

Anmälan? Anmälan sker via formuläret längre ned på sidan. Notera att sista anmälningsdag är 29 november. Länk till webinaret kommer på mail när du anmält dig.

Talare

Izabella ALTEN

 

Izabella Tran 

Jag jobbar som Business manager på ALTEN. Här jobbar jag med sälj, rekrytering och ledarskap. Det roligaste på jobbet är relationsbygge, att få träffa nya människor samt vara med och se när våra konsulter får göra häftiga karriärresor.

Efter jobbet hittar ni mig antingen i min dojo som en karate kid eller i crossfit-boxen fullt upp med mina burpees.

 

 

Fredrik ALTEN

 

Fredrik Hygerth 

Jag jobbar som regionchef för IT Central, har varit på ALTEN sedan januari 2016. Jag har en civilingenjörsexamen från KTH inom Innovation Management. Jag är en intraprenörsperson med mycket energi och bryr mig mycket om mina kollegor och kunder. Jag jobbar på ALTEN för att det inte finns något tak i vad som är möjligt att uppnå, vi är ett karriärföretag med hjärtat på rätt plats.

På ett mer personligt plan är jag verkligen intresserad av smarta hem, jag har runt 15 appar på min telefon för att styra mitt hem för tillfället, hemmet ska anpassa sig till mig och min familj och ge värde.

 

 

Vad är ALTEN Young Talents?

Programmet är till för dig som strävar efter en tydlig väg in i arbetslivet och som vill utvecklas både personligt och kompetensmässigt. Du blir anställd som konsult på ALTEN och får ett långsiktigt och stabilt uppdrag hos vår kund.

Vi utformar en individuell utbildningsplan och du får coachning och stöttning av ALTENs erfarna ledare.

Om ALTEN Sverige

Vi är ett av Europas största teknik- och IT-konsultbolag med över 45 000 medarbetare i över 30 länder. Vi samarbetar med några av Europas ledande företag genom hela produktutvecklingskedjan. Det är vår fulla övertygelse att engagemang skapas av möjligheten att få arbeta med det man älskar och har passion för. Vårt största fokus ligger därmed på att förvandla varje enskild medarbetares drömmar till verklighet.

Kort och gott: Vi tror på att växa tillsammans. Vår övertygelse är att vi gör det genom ett starkt fokus på utveckling, möjligheter och gemenskap.

 

Du kanske också är intresserad av

ALTEN organiserar olika evenemang med syfte att sprida sin innovationskultur. Klicka på ett av dem för att läsa mer.