Mekanikkonstruktör till ALTEN

Personality / Commitment

Vi vill växa tillsammans med engagerade personer. När du vill utmana dig själv i nästa uppdrag, i nästa utbildning eller inom nästa ansvarområde vill vi vara din självklara partner.

Har du rätt driv och nyfikenhet? När du växer så växer ALTEN så jag hoppas att vi kan utvecklas tillsammans, i stort och smått.
Just nu har vi en möjlighet att fortsätta växa inom mekanikkonstruktion, har du med dig rätt erfarenheter för att göra oss ännu bättre?

Job / Skills

Du skall ha följande bakgrund:

  • Civilingenjörs- eller Högskoleingenjörsexamen i relevant område
  • Minst 2 års erfarenhet av mekanikkonstruktion
  • SolidWorks, Catia V5, Creo
  • Formbundna detaljer
  • Plast/plåt/metall-konstruktion
  • DFA/DFM
  • Ha god tal- och läsförståelse i både svenska och engelska

Vad vi erbjuder dig

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!


Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.


We believe in growing together!

 

Details
Location Jönköping
Recruiter Linnéa Lejon
Application deadline 14/02/2021
Reference Number AD009632