.NET utvecklare

Personality / Commitment

Vi söker dig som verkligen brinner för programmering och problemlösning och som vill utveckla dina kunskaper inom detta område. Som person är du självgående och ansvarstagande samt har en känsla för struktur och ordning och reda i koden. Du förväntas ta mycket egna initiativ och bidra med goda idéer, samtidigt som du löser uppgifter på ett effektivt och hållbart sätt.

VAD VI ERBJUDER DIG
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

Job / Skills

Vi efterfrågar:

- Minst tre års erfarenhet av att utveckla i C# .NET eller .NET Core och .NET Framework samt av att arbeta i agila miljöer
- Erfarenhet av att arbeta med olika molnlösningar (gärna AWS eller Azure)
- Uttrycker sig obehindrat i både svenska och engelska

Ett stort plus är om du även har erfarenhet inom:
- Frontend-verktyg som JavaScript
- Python
- Erfarenhet av DevOps
- CI/CD verktyg – såsom Jenkins, Jira, GIT

Vi ser fram emot din ansökan!

OM ALTEN
ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 25 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 34 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 700 medarbetare och arbetar från kontor på tolv orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.
Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se.

 

Mellan 21 december och 6 januari kommer vi inte kunna besvara frågor och inget urval kommer göras under denna period.
God Jul och Gott Nytt År!

Details
Location Gothenburg
Recruiter Caroline Svensson
Application deadline 11/01/2021
Reference Number AD009520