Erfaren Saber/CATIA konstruktör

Personality / Commitment

Hej! Vi på ALTEN i Stockholm söker nu efter en erfaren konstruktör inom Saber ESD och CATIA Electrical Harness Design! Vi söker dig som är fordonsfantast och letar efter nya möjligheter att kunna kombinera ditt intresse för fordon med arbete. Som person tror vi att du är utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar.

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv värderar vi högt. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

Job / Skills

För denna roll ser vi att du har minst 4 års erfarenhet av konstruktion inom Saber samt kablagekonstruktion.

Vi söker dig som:
- Har erfarenhet av kablagedragning i CATIA Electrical Harness Design
-Har erfarenhet av Saber ESD
- Har en civilingenjörs/ högskoleutbildning inom relevant område, exempelvis maskinteknik.
- Goda kunskaper i svenska och engelska
- Meriterande är om du har jobbat med plast, plåt och gjutna komponenter

Om ALTEN
ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 25 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 33 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 700 medarbetare och arbetar från kontor på tolv orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.

Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se.
Vi ser fram emot din ansökan!

Details
Location Stockholm
Recruiter Agnes ERICSON
Application deadline 16/12/2020
Reference Number AD009463