KONSULT INOM SUPPLY CHAIN MANAGEMENT

Personality / Commitment

ALTEN i Lund växer, vill du följa med? Vi söker just nu efter dig med passion för planering, inköp och logistik. Är du driven, framåt och sugen på att ta ditt nästa steg i karriären? På vårt kontor i Lund blir du del av ett internationellt nätverk med spännande möjligheter i hela Skåne.

Som konsult på ALTEN ser vi gärna att du har en bra förmåga att jobba självständigt och affärsmässigt. Du är positiv och har lätt för att skapa och upprätthålla bra relationer med vår breda mix av kunder. Du drivs av att lösa problem och välkomnar nya utmaningar.

Job / Skills

Vi söker dig som har en universitets- eller högskoleutbildning inom relevant område. För att vara framgångsrik i rollen ser vi gärna att du har något års erfarenhet inom produktion, logistik eller inköp. Det är meriterande om du tidigare jobbat med planering.

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv värderar vi högt. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together.

Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Business Developer Markus Nilsson, markus.nilsson@alten.se.

Välkommen in med din ansökan!

Details
Location Lund
Recruiter Markus Nilsson
Application deadline 30/11/2020
Reference Number AD009384