MEKANIKKONSTRUKTÖR INOM TOLERANSANALYS TILL ALTENs IN-HOUSE VERKSAMHET

Personality / Commitment

Till ALTEN Göteborg söker vi nu en mekanikingenjör med kompetens inom tolerankedjeberäkningar till våran in-house verksamhet.

Personliga egenskaper som beskriver dig är engagerad, driven, prestigelös och problemlösare. Du trivs med utmaningar som får din kreativitet att sättas på test. I ditt arbetssätt är du noggrann, strukturerad och affärsmässig. Rollen som konsult lockar dig då du får möjligheten att interagera med en bredd olika människor och får chansen att skapa nya relationer. Du kan ta egna initiativ och beslut men tycker om teamarbete! Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vårt team idag består av ingenjörer inom diverse olika område med kompetens från flera olika branscher. Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv värderar vi högt. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

Job / Skills

Vi söker dig som har erfarnhet av tredimensionell toleransanalys via programvaror som CETOL 6SIGMA Tolerance analysis, RD&T eller liknande.

Är du rätt person för arbetet är du välkommen att kontakta Johan Schulz, konsultchef på ALTEN, direkt via mail; johan.schulz@alten.se

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

We believe in growing together.

Details
Activated at 28/10/2020
Locations Gothenburg
Contact Johan Schulz
Application deadline 30/11/2020
Reference AD009376