PROJEKTLEDARE INOM MJUKVARA TILL ALTEN

Personality / Commitment

Är du en driven projektledare inom mjukvara med stort tekniskt intresse? Då är detta uppdrag rätt för dig!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

Job / Skills

Du kommer leda och driva flera projekt i varierande storlekar. Exempelvis kan dina arbetsuppgifter vara allt från att skapa insikt om projektets bakgrund, effektmål och förutsättningar till att ta fram aktivitetsplaner och tidsramar. Du kommer påverka, utreda, analysera, utvärdera ,föreslå, leda, besluta, genomföra och löpande följa upp olika handlingsalternativ.

Kravprofil:
- Erfarenhet av att leda och driva olika tekniska projekt inom mjukvara.
- Erfarenhet av att ha jobbat med tvärfunktionellt utvecklingsarbete.
- Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
- Förmåga att analysera, vara kreativ och ta initiativ. Vara strukturerad och strategisk i sitt arbetssätt.

Meriterande:
- Erfarenhet av att ha haft mycket kontakt med leverantörer nationellt och internationellt.

För att passa in som konsult på ALTEN är det viktigt med engagemang, driv och att leverera hög kvalité till våra kunders höga förväntningar. Det är vår övertygelse att äkta engagemang skapas genom valfrihet och möjligheten att påverka sin egen personliga utveckling - vår affärsmodell ger den möjligheten. Denna valfrihet gör att vi kan erbjuda våra kunder de mest engagerade konsulterna, oavsett uppdrag.

Vid frågor kring tjänsten kontakta Emir Brandic: emir.brandic@alten.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Details
Location Jönköping
Recruiter Emir Brandic
Application deadline 26/11/2020
Reference Number AD009368