TA NÄSTA KLIV SOM JAVAUTVECKLARE HOS ALTEN

Personality / Commitment

Vi söker nu en hungrig javautvecklareför som vill utveckla och utvecklas tillsammans med oss. Ta chansen att bli en del av ALTEN! Med kontor i både Linköping och Norrköping är ALTEN i Östergötland ett härligt gäng på ca 130 personer. Som vår nästa kollega blir du en del av en grupp ingenjörer med stort driv och engagemang, och om inte dessa 130 skulle räcka har du ytterligare 37 000 kollegor runt om i världen.

VAD VI ERBJUDER DIG

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Job / Skills

Vi vill jobba med dig som är en grym javautvecklare – både om du endast hunnit jobba något år inom branschen eller om du är mer senior i ditt yrkeskunnande. Vi ser det som mycket positivt om du har kunskap av följande:
- Java
- Spring
- Bootstrap
- CI/CD
- Cloud
- Linux. Vi vill dessutom att du kan kommunicera väl på både svenska och engelska.
Eventuella frågor eller funderingar besvaras gärna av ansvarig HR Partner Irma Leijon på irma.leijon@alten.se.
Vi ser fram emot att höra från dig!

OM ALTEN
ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 28 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 37 200 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 700 medarbetare och arbetar från kontor på tolv orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.

Vid frågor kontakta Irma Leijon på Irma.Leijon@alten.se.

Välkommen in med din ansökan!

Details
Locations Norrköping - Linköping
Contact Irma LEIJON
Application deadline 19/10/2020
Reference AD009278