FULLSTACK UTVECKLARE TILL FRAMTIDA INHOUSE-PROJEKT

Personality / Commitment

Vi söker dig med några års professionell erfarenhet inom fullstack utveckling som vill ta sig an spännande framtida inhouse-projekt. Initialt kommer du sitta ute hos kund men därefter inhouse på vårt kontor i Lund. Du har ett genuint intresse för systemlösningar och sätter dig gärna in i komplexa system för att utmana dig lite extra. Du arbetar gärna i team och har erfarenheter av att arbeta tvärfunktionellt och enligt agila metoder. 

Job / Skills

Krav:
• JavaScript / HTML / CSS
• Något modernt FE-ramverk så som React, Angular eller Vue.js
• Java
• Spring
• SQL gärna PostgreSQL
• Git

Meriterande:
• Eclipse
• Gerrit
• Jenkins 
• Cloud så som AWS, Azure eller Google Cloud

 Vad vi erbjuder dig 

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!
Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together!

 Om ALTEN

ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 25 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 33 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 700 medarbetare och arbetar från kontor på tolv orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.

 

För frågor eller mer information om tjänsten, vänligen kontakta Amanda Nilsson +46(0)73-860 51 87.

 

Details
Locations Lund
Contact Amanda NILSSON
Application deadline 23/02/2020
Reference AD008592