BUSINESS ANALYST MED ERFARENHET AV CREO OCH WINDCHILL

Personality / Commitment

Har du ett brinnande intresse för verksamhetsutveckling samtidigt som du har en god kommunikationsförmåga, initiativförmåga samt en kreativ och stark drivkraft att nå goda resultat? Då kan ALTEN i Göteborg ha ett erbjudande till dig!

Personliga egenskaper som vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse! Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Job / Skills

I rollen som Business Analyst kommer du få kavla upp ärmarna och gräva i systemintegrationer. Kunden förutsätter att du är driven och har som vana att ta egna initiativ.

Du kommer att tillhöra en affärsorganisation som arbetar för att stödja verksamheten och ta fram nya metoder och processer inom R&D.

I det dagliga arbetet kommer du att beskriva och omsätta kunders behov till en tydlig kravställning för process, metod och IT-stöd. Du beskriver kraven genom att skapa till exempel processmodeller, verksamhetsmodeller och use case modeller. Du kommer också att ta fram beslutsunderlag för nya uppdrag samt driva frågeställningar fram till nödvändiga beslut genom hela beslutsprocessen, både för projekt och i förvaltning. Samtidigt kommer du att arbeta nära en rad olika avdelningar för att skapa största möjliga kundnytta. Goda kunskaper i engelska och svenska både skriftligt och muntligt är ett krav.

Kunden arbetar i en PTC- miljö, därför ser vi att goda kunskaper i CREO och Windchill är ett måste. 

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together

Details
Activated at 22/01/2020
Locations Gothenburg
Contact Fredrik Clarstedt
Application deadline 24/02/2020
Reference AD008591