Junior Business Manager till ALTEN Stockholm

Personality / Commitment

Vill du påbörja din ledarkarriär inom ett av Europas ledande konsultbolag? Har du dessutom ett stort intresse för försäljning, rekrytering och teknik? Sök då tjänsten som Junior Business Manager till ALTEN Stockholm!

Som Junior Business Manager blir du en viktig del av en division som i dagsläget består av 400 konsulter, där du ingår i ett chefsteam på 5 personer.

Job / Skills

Arbetsuppgifter
Som Junior Business Manager jobbar du brett med försäljning, rekrytering och ledarskap, där fokus ligger på att bygga och upprätthålla långsiktiga relationer med andra människor. När du börjar hos oss fokuserar du till en början mest på försäljning och rekrytering, för att så småningom bygga ditt eget team av konsulter som du coachar och leder.

Dina arbetsuppgifter innefattar:
- Prospektering och försäljning mot både nya och befintliga kunder
- Ansvar för hela rekryteringsprocessen, från kravspecifikation till avslut
- Personalansvar för din rekryterade konsultgrupp
- Coachning och stöttning av dina konsulter
- Personal- och kundadministration

Din profil
Vi söker dig som, klyschigt nog, har ett genuint intresse för att jobba med människor. Du går igång på utmaningar och för dig faller det sig helt naturligt att jobba utifrån olika mål. Du är dessutom bra på att bygga relationer och att skapa förtroende hos andra människor.

Krav
- Magister- eller masterexamen
- Goda kunskaper i både svenska och engelska i såväl tal som skrift
- B-körkort

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av konsultbranschen, försäljning eller rekrytering. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varför ska du välja ALTEN?
ALTEN är ett av Europas ledande konsultbolag med 34 000 anställda i 25 länder. Att vår personal är vår viktigaste resurs är givet och att sträva efter att erbjuda utveckling och karriär blir därför lika självklart. Det gäller även dig som Junior Business Manager, så hos oss får du en väldefinierad karriärtrappa, nationella och internationella utbildningar samt regelbunden coachning. Allt för att du ska utvecklas och kunna nå dina mål.

Hos oss får du även möjligheten till ett stort affärsnätverk och din roll innehåller många spännande erfarenhetsutbyten. Vi erbjuder dig en rolig arbetsplats som präglas av fartfylldhet, frihet under ansvar och härliga kollegor.

Sista ansökningsdag för tjänsten är 24 februari. För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta HR Partner Sofia Johansson på sofia.johansson@alten.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Välkommen med din ansökan!

Details
Activated at 22/01/2020
Locations Stockholm
Contact Sofia Johansson
Application deadline 24/02/2020
Reference AD008590