INKÖPARE MED AKADEMISK BAKGRUND

Personality / Commitment

För kommande behov söker vi nu efter vassa inköpare med olika erfarenhetsnivåer. Brinner du för teknik, affärer och relationsskapande så är detta jobbet för dig! Som inköpare hos ALTEN får du möjligheten att arbeta inom olika branscher med den senaste tekniken på marknaden. 

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together!

Job / Skills

I rollen som inköpare kan du bland annat arbeta som operativ, taktisk, eller strategisk inköpare. Du har även möjlighet att arbeta som projektledare eller som inköpsanalytiker.

Då fordonsbranschen är stor i Göteborg är det meriterande med erfarenhet inom fordon. Har du alternativt arbetat i den tillverkande industrin eller i den marina sektorn så är även det meriterande. 

Som inköpare är det viktigt att du har skinn på näsan, vågar kravställa samt har ett sinne för affärer. Det är även viktigt att du trivs med att arbeta relationsskapande och att du trivs med att arbeta i projektteam. 

Resor kan förekomma, därför är det viktigt att du är öppen för resor i tjänsten. Du har en ingenjörsexamen och B-körkort samt goda kunskaper i engelska är ett krav. Kan du fler språk såsom franska, tyska eller kinesiska så är även det meriternade. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Details
Activated at 21/01/2020
Locations Gothenburg
Contact Jessica Skagerlind
Application deadline 24/02/2020
Reference AD008587