QUALITY ASSURANCE TILL ALTEN LIFE SCIENCE

Personality / Commitment

Vi söker nu morgondagens medarbete till vårt team inom läkemedels- och medtechindustrin som vill arbeta med Quality Assurance (QA) i Skåne-regionen. Du prioriterar kvalitet och arbetar på ett noggrant och strukturerat sätt. Du kommer att ingå i ett team med nära samarbeta med olika de olika avdelningarna som finns i ett Life Science bolag, så som produktion, underhåll, kvalitetsavdelningarna, etc. 

Job / Skills

Dina arbetsuppgifter:
- Redaktion av procedurer och SOP-skrivning
- Ansvar för att fatta beslut om produkter uppfyller ställda lagkrav
- Medverka i förbättringsarbetet och i utredningar av avvikelser. 
- Godkänner kvalitetsstyrande dokument som ändringsärenden, instruktioner och valideringar 

Din profil:
- Universitetsexamen
- Är noggrann och har ett högt kvalitetstänk
- Självgående, initiativtagande och ska ha lätt för att samarbeta
- Flexibel och kommunikativ
- Goda språkkunskaper inom svenska och engelska i tal och skrift
- Kunskap om kvalitetsarbete
- Kunskap om GxP och/eller ISO 13485 

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together!

Details
Locations Malmo - Lund
Contact Matilda HOLTHE
Application deadline 19/02/2020
Reference AD008581