REGULATORY AFFAIRS TILL ALTEN LIFE SCIENCE

Personality / Commitment

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom Regulatory Affairs, som har tidigare erfarenhet av arbete inom Life Science och om du även arbetat inom den medicintekniska industrin är det ett stort plus!

Förutom att vara en lösningsorienterad och engagerad person har du god kunskap i GMP/ISO13485. Du kan uttrycka dig väl både på svenska och på engelska, såväl i skrift som i tal, och utöver att självständigt kunna planera och driva ditt dagliga arbete strävar du efter att vara en lagspelare som gärna samarbeta med andra. Du kombinerar din analytiska förmåga med ett systematiskt arbetssätt och du gillar att sprida energi till dina kollegor och medmänniskor.

Ta chansen att bli en del av ALTEN Life Science växande team med dedikerade och duktiga människor i en fartfylld och stimulerande miljö!

Job / Skills

Nyckelkompetenser:
- Universitetsexamen
- Kunskap om GMP och/eller ISO13485
- Goda kunskaper i MS Office (Word, Excel och Powerpoint)
- Tidigare erfarenhet från Regulatory Affairs

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!
Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together!

Details
Locations Lund - Malmo
Contact Matilda HOLTHE
Application deadline 18/02/2020
Reference AD008580