SENIOR MEKANIKINGENJÖR TILL ALTEN I SKÅNE

Personality / Commitment

ALTEN i Lund växer, vill du följa med?

Vi söker just nu erfarna mekanikingenjörer med en passion för produktutveckling och design. På vårt kontor i Lund blir du del av ett internationellt team med spännande möjligheter i hela södra Sverige.

Som konsult på ALTEN ser vi gärna att du har en bra förmåga att jobba självstänigt och affärsmässigt. Du är positiv och har en förmåga att skapa och upprätthålla bra relationer med vår breda mix av kunder. Du drivs av att lösa problem och välkomnar nya utmaningar.

Job / Skills

Vi söker just nu dig med en civilingenjörs- eller högskoleingenjörsexamen med maskin-/mekanikinriktning. Du har minst 5 års arbetslivserfarenhet inom arbete med kontruktion och design. Vi ser gärna att du har erfarnhet av verktygen Creo, Inventor eller Solidwork. Meriterande är om du har erfarenhet av finmekanik, plats- eller stålkonstruktion.

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv värderar vi högt. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together.

Om ALTEN
ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 25 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 33 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 700 medarbetare och arbetar från kontor på tolv orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.

Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Markus Nilsson på (+46)72 - 716 55 04.

Välkommen in med din ansökan!

Details
Locations Malmo - Lund - Helsingborg - Landskrona - Hässleholm | Skåne
Contact Markus Nilsson
Application deadline 05/01/2020
Reference AD008311