JUNIOR MEKANIKINGENJÖR TILL ALTEN I SKÅNE

Personality / Commitment

Brinner du för konstruktion och design? Vill du utvecklas tillsammans med ALTEN? Vi letar just nu efter hungriga mekanikingenjörer som är redo att ta nästa steg i karriären. ALTEN i Skåne har spännande möjligheter inom produktutveckling.

Vi letar efter dig som inte är rädd för att ta nästa steg och välkomnar förändring. Du bör vara nyfiken och drar dig inte från att ta egna initativ. Vi ser gärna att du även har ett starkt intresse för teknik.

Job / Skills

Vi letar just nu efter juniora kandidater med driv och engagemang. Det är ett krav med civilingenjörs- eller högskoleingenjörsexamen med inriktning på maskin eller meknaik. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom Creo, Solid Works eller Inventor. Samt har goda kunskaper i svenska, i så väl tal som skrift.

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv värderar vi högt. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together.

Om ALTEN
ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 25 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 33 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 700 medarbetare och arbetar från kontor på tolv orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.

Har du frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig Markus Nilsson på (+46)72 - 716 55 04.

Välkommen in med din ansökan!

Details
Locations Lund - Malmo - Landskrona - Helsingborg - Hässleholm | Skåne
Contact Markus Nilsson
Application deadline 05/01/2020
Reference AD008310