SENIORA PROJEKTLEDARE - AUTOMOTIVE

Personality / Commitment

Vi söker dig som är intresserad av att vara med och leda utvecklingen av framtidens fordon i Göteborg! Är detta något som du skulle vilja göra? I sådana fall vill vi gärna träffa dig och berätta mer! Personliga egenskaper vi värdesätter är din förmåga att agera socialt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och har en drivande förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer. Naturligtvis har du ett genuint teknikintresse och tycker att fordonsbranschen är kul! Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. 

Job / Skills

Är du projektledare och letar efter nya utmaningar och spännande uppdrag? Vill du komma in i ett bolag som aktivt jobbar för att främja din karriär och erbjuder utmanande uppdrag? Bra! Då vill vi komma i kontakt med dig! Vi har många intressanta uppdrag i pipen och söker efter seniora projektledare och projektledare med några års erfarenhet. Just nu söker vi Senior Projektledare med erfarenhet av Automotive.

Krav:
- Erfarenhet av Projektledning inom Automotive och mot hårdvarutveckling.
- Extra meritarende är erfarenhet av projektledning mot Interiöra / Exteriöra komponenter.
- Tidgare erfarenhet av Projektledarroller hos våra fordonskunder i Göteborg.
- Kunskap om Agila arbetssätt (SAFe, SCRUM etc)
- PMI/IPMA Certifierad
- Kunskap om projektmodeller (XLPM, PROPS mm)
- Planering (MS Project eller liknande)

Du är vara pro-aktiv, kan hantera projekt/komponenter och driva ditt ansvarsområde i mål samt kunna hantera tid/kostnad/teknik och ha god kännedom om våra kunders organisation. Utbildning; Minimum B.Sc. inom Mek/Ind ek/Elektro eller motsvarande.

Vi ser fram emot din ansökan! För mer info kontakta Ajdin Pezic, Gruppchef på ALTEN; Ajdin.Pezic@alten.se M: +46 (0)729 945 336.

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv värderar vi högt. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together.

Under perioden från 20 december 2019 till den 8 januari 2020 kommer vi inte ha möjlighet att svara på frågor eller gör något urval på grund av semester. Vi kommer att påbörja urvalsprocessen efter den 8 januari 2020.

God jul och Gott nytt år!

Details
Locations Gothenburg
Contact Ajdin Pezic
Application deadline 25/01/2020
Reference AD008304