DEVOPS-UTVECKLARE

Personality / Commitment

ALTEN IT Stockholm letar nu efter en DevOps-utvecklare som vill bli en del av vårt härliga team! För att passa i denna roll ser vi att du har ett genuint intresse för problemlösning och att förbättra kundens utvecklingsmiljö. Du har relevant utbildning med några års erfarenhet av mjukvaruutveckling och gillar att arbeta agilt. Som konsult tycker du det är viktigt att kunna välja mellan spännande uppdrag samt ha bra karriärmöjligheter. Du vill också ha en engagerad chef som arbetar med coachande ledarskap. ALTEN erbjuder dig en individuell karriärplan, långa uppdrag inom olika branscher, en mängd utbildningar att välja mellan och en härlig gemenskap.

Job / Skills

- Erfarenhet av att implementera och underhålla CI/CD pipelines
- Erfarenhet av att använda mätvärden och driva förbättringsprocesser
- Arbetat i Cloud-miljö (Azure är prioriterat)
- Vana att arbeta i Linux och scripta med Python och Bash
- Kunskap inom verktyg såsom Git, Gerrit, Docker Jenkins
- Har god samarbetsförmåga, ser detaljer i arbetet och kommer med konkreta lösningsförslag

OM ALTEN
ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 20 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 34 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 700 medarbetare och arbetar från kontor på tolv orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.
Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se.

VAD VI ERBJUDER DIG
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!
Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together!

Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta HR Partner Anneli Westermark: anneli.westermark@alten.se

Details
Locations Stockholm
Contact Anneli WESTERMARK
Application deadline 01/12/2019
Reference AD008091