INGENJÖR MOT INKÖP TILL ALTEN STOCKHOLM

Personality / Commitment

Har du utbildning inom ekonomi och supply chain? Är du analytisk och trivs med att arbeta med flertalet parallella processer? Då har ALTEN det rätta uppdraget för dig!

Vi söker dig som har en ingenjörsutbildning och som har jobbat minst ett år mot inköp. Du besitter kunskaper i Microsoft Excel, har vana att skapa pivottabeller och har ett intresse för inköp. Vidare trivs du med att arbeta strukturerat och konstruktivt samt brinner för att ge support till andra. Du kommunicerar på svenska och engelska, både i tal och skrift. Vi söker dig som är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder.

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!
Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv värderar vi högt. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together

Job / Skills

I rollen som inköpare kommer du ha en central roll i ett dynamiskt team med kontinuerligt samarbete med dina kollegor. Vidare kommer du hantera beställningar i kundens olika inköpssystem för att supportera och avlasta övriga inköpare. Rollen kräver att du är van att hantera flertalet arbetsuppgifter parallellt med bibehållen hög kvalitet och noggrannhet. Du arbetar i nära relation med tekniken och det krävs god problemlösnings- och förhandlingsförmåga för att optimera kvaliteten och kostnaden för de produkter din grupp ansvarar över.

Viktigt för tjänsten är:
- Högskole-/ civilingenjörsutbildning inom ekonomi/supply chain med inriktning teknik
- Intresse för inköp, ekonomi och teknik
- Kunskap i Microsoft Excel
- Besitter viljan att hjälpa andra
- Förmåga att förstå verksamhetens processer och identifiera förbättringspotential

Om ALTEN
ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 25 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 33 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 700 medarbetare och arbetar från kontor på tolv orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.

Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se.

Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Details
Locations Stockholm
Contact Agnes ERICSON
Application deadline 04/12/2019
Reference AD008073