CATIA V5 KONSTRUKTÖR - INTERIÖR & EXTERIÖR

Personality / Commitment

Vårat exteriöra/Interiöra team letar efter dig! Inför båda aktuella och kommande behov söker vi efter erfarna konstruktörer. Du ska helst ha några års erfarenhet och har du ytterligare erfarenhet från Automotive är det väldigt meriterande. Vi ser fram emot din ansökan!

Personliga egenskaper vi värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt! Vi ser gärna att du är positiv, driven och har ett utåtriktat förhållningssätt. Givetvis har du ett genuint och äkta intresse för teknik och framförallt fordon! Vi kommer lägga stor vikt vid erfarenhet samt personlig lämplighet.

Job / Skills

Vi söker dig som är en duktig CATIA V5 konstruktör till vår interiör & exteriör avdelning på Alten. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet från konstruktion i CATIA samt inom interiör eller exteriöra delar mot Automotive. Slutligen ser vi att du kan GDnT, 3DPMI, Plast eller Plåtkonstruktion.

Varmt välkommen med din ansökan! För mer info kontakta gruppchefen, Ajdin Pezic på ALTEN: Ajdin.Pezic@alten.se, +46 (0)729 945 336.

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together

Details
Locations Gothenburg
Contact Ajdin Pezic
Application deadline 26/11/2019
Reference AD007907