UPPDRAGSLEDARE MOT EXTERIÖR & INTERIÖR

Personality / Commitment

Vi söker dig som har erfarenhet av uppdragsledning mot fordonsindustrin inom Exteriör eller Interiör. alternativt andra angränsade områden. Du ska vara väl familjär med utvecklingsprocesser och mjukvara kopplat till fordonsindustrin.

Som person tar du ansvar, är självgående och en koordinator med Lead Personlighet.

Job / Skills

Vi söker efter erfarna uppdragsledare med erfarenhet av Exteriöra och Interiöra komponenter. Du ska vara väl familjär med mjukvaror, uppföljningsvertkyg mm hos våra kunder och ha en ledande personlighet som kan driva arbeten och dialog med slutkunder.

Krav:
- Erfarenhet av GDL/KU – roller mot fordonsindustrin
- Catia, Teamcenter, VPDS mm.
- Min 5 års erfarenhet av Automotive industrin
- BSc/MSc eller ekvivalent

Vi ser fram emot att höra från dig. För mer info angående job annonsen: kontakta Gruppchef ALTEN Ajdin Pezic på + 46 (0) 729 945 336 eller ajdin.pezic@alten.se.

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv värderar vi högt. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together.

Details
Locations Gothenburg
Contact Ajdin Pezic
Application deadline 01/11/2019
Reference AD007899