Our jobs - ALTEN Sweden

ELEKTRONIKKONSTRUKTÖRER TILL VÄSTERÅS/ÖREBRO

Personality / Commitment

Vi tror att genuint engagemang kommer genom friheten att välja sina uppdrag själv samt att ha möjlighet att påverka sin egen karriär. Vi tror att engagemang och driv är vad som utmärker en ALTEN konsult. Är du en person med ett stort driv och rätt inställning samt vill jobba på ett internationellt bolag med inspirerande kollegor och miljöer? Brinner du för nyutveckling och har ett stort teknikintresse? Då kan ALTEN vara rätt för dig!

Job / Skills

Våra kunder varierar sig i storlek och vi arbetar tillsammans med mindre lokala företag men även med större internationella företag. Projekten varierar sig i längd vilket innebär att du kan testa på olika uppdrag, hos olika företag och till och med i olika branscher – allt beroende på vad du drivs och utvecklas av. Vi vet att när du utvecklas så utvecklas även ALTEN!

 

Du som söker rollen som elektronikkonstruktör har:

-Slutfört din eftergymnasiala utbildning inom elektronik eller liknande område.
-Några års relevant arbetslivserfarenhet.
-Kunskap i ett eller flera verktyg för elkonstruktion.
-Goda kunskaper i svenska och engelska.
-Lätt att skapa och upprätthålla relationer.

 

Vad vi erbjuder dig

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together!

 

Om ALTEN

ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 25 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 34 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 700 medarbetare och arbetar från kontor på tolv orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.

Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se.

 

Välkommen in med din ansökan! Urvalsprocessen sker löpande då vi söker denna profil kontinuerligt. Vid frågor är du välkommen att kontakta Sahel Mir, ansvarig gruppchef, på+46 (0)729782865 eller sahel.mir@alten.se. Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Details
Locations Örebro - Västerås - Arboga - Eskilstuna - Karlskoga - Ludvika
Contact Irma LEIJON
Application deadline 07/10/2019
Reference AD007681