Our jobs - ALTEN Sweden

ANDROID-UTVECKLARE TILL ALTEN

Personality / Commitment

ALTEN i Jönköping växter och just nu har vi en mycket intressant möjlighet för dig som vill utvecklas inom app-utveckling.

Vad vi erbjuder dig

Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv värderar vi högt. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together.

Job / Skills

Som Android-utvecklare på ALTEN i Jönköping kommer dina främsta arbetsuppgifter ligga i ta fram appar för slutkund och detta kommer du göra i DevOps och AWS. Ny teknologi kommer vara en del av din vardag och du kommer jobba i en Agil arbetsmiljö. Är du en problemlösare och vill jobba i en kreativ miljö tillsammans med dina kollegor så är detta rätt jobb för dig.

Då ALTEN verkar inom flera olika branshcer så finns goda möjligheter till att jobba med projekt hos olika kunder och på så sätt få en bra bredd och snabb utveckling.

Kvalifikationer
– Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom området
– 3-5 års erfarenhet av utveckling
- Har erfarenhet av agila arbetssätt
- Goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift

Om ALTEN

ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 25 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 33 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 700 medarbetare och arbetar från kontor på tolv orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.

Vid frågor kring tjänsten kontakta Emir Brandic: emir.brandic@alten.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Details
Locations Jönköping | Jönköping
Contact Emir Brandic
Application deadline 27/10/2019
Reference AD007675