Our jobs - ALTEN Sweden

ELKONSTRUKTÖR TILL ALTEN JÖNKÖPING

Personality / Commitment

Vad vi erbjuder dig
Varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där dina önskemål styr din väg framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med din coachande chef bygger du din karriär så att du kan utvecklas och förverkliga dina mål och drömmar!

Som konsult får du både en teamkänsla i ditt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges du möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just du brinner för, tillsammans med dina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv värderar vi högt. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner så som friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together.

Job / Skills

Din roll hos ALTEN
Du kommer få vara med från början till slutet av projekten och arbetsuppgifterna kommer vara allt från att bygga prototypkablage, prototypmaskiner samt konstruktion av kablage.

Kravprofil
- Högskoleingenjör inom el eller motsvarande
- Gärna 3-5 års erfarenhet
- Erfarenhet av arbete med kablage, starkström och praktiskt arbete
- Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
- Kunskap i Orcad eller motsvarande program

Meriterande
- kunskaper i hur en BLDC motor fungerar
- kompetens av motorstyrning
- C-programmering

Om ALTEN
ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 25 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 33 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 700 medarbetare och arbetar från kontor på tolv orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.

Vid frågor kring tjänsten kontakta Emir Brandic: emir.brandic@alten.se

Välkommen in med din ansökan!

Details
Locations Jönköping | Jönköping
Contact Emir Brandic
Application deadline 09/10/2019
Reference AD007674