Our jobs - ALTEN Sweden

FRAMTIDENS INGENJÖRER – SE HIT!

Personality / Commitment

Vi på ALTEN i Linköping öppnar nu dörren för dig som läser ditt sista år på en teknisk ingenjörsutbildning och som vill prata med någon branschkunnig om vad man ska tänka på inför och efter examen. Oavsett om du vill bolla tankar kring exjobb, karriärmöjligheter efter examen eller bara prata strunt med en av våra kunniga Busniess Managers över en kopp kaffe så är du varmt välkommen in till oss. No strings attached!

Givetvis berättar vi gärna mer om oss personligen men för att ge dig ett hum om vår filisofi kan man säga att varje medarbetare är lika viktig i ALTENs framgång! Vi drivs av att se människor växa och utvecklas, därför skapar vi möjligheter att få arbeta med det man har passion för. På ALTEN har vi ett stort utbud av uppdrag hos flera av de främsta företagen i Sverige i flera olika branscher, där våra konsulters önskemål styr vägen framåt. Vi erbjuder såväl nationella som internationella möjligheter och tillsammans med sin coachande chef bygger våra konsulter sin karriär så att de kan utvecklas och förverkliga sina mål och drömmar!

Som konsult får man både en teamkänsla i sitt uppdrag och en riktigt härlig gemenskap på ALTEN. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports, Women@ALTEN och ALTEN Innovation ges våra konsulter möjlighet att driva frågor och aktiviteter som just de brinner för, tillsammans med sina kollegor. Allt är självklart frivilligt. Balans mellan arbete och privatliv sätter vi högst på listan. Självklart har vi kollektivavtal. Utöver detta har vi förmåner såsom friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar.

We believe in growing together!

Job / Skills

Kortfattat – om du läser vid någon teknisk ingenjörsutbildning, tex. datateknik, elektronikdesign, maskinteknik, teknisk fysik osv, så får du gärna höra av dig till oss. Antingen genom att skicka in ditt CV via denna ”annons” eller genom att kontakta ansvarig HR Partner Stephanie Dahl på stephanie.dahl@alten.se.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

OM ALTEN
ALTEN är ett konsultbolag som utvecklar och levererar kompetens för världsledande företag med konsulter inom teknik, IT och biokemi. Vi finns i över 25 länder, har huvudkontor i Paris och har fler än 33 000 anställda varav 88 procent är ingenjörer. I Sverige är vi över 1 700 medarbetare och arbetar från kontor på tolv orter. Våra kunder återfinns inom branscher som fordon, telekom, försvar, energi, verkstadsindustri, läkemedel och medicinteknik, där våra konsulter är verksamma genom hela produktutvecklingskedjan.

Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se.

Details
Locations Linköping
Contact Stephanie DAHL
Application deadline 04/10/2019
Reference AD007672